![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
. . .
![]() Μιας και είσαι πολυταξιδεμένος, για πες μας πόσα χιλιόμετρα είναι Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα κι αν "βγαίνει" το ταξίδι σε μία 'μέρα και με πόσες στάσεις ; ![]() . . . . . . . . . Ποιος σκαλίζει τέτοια θέματα ; Ποιοοος ; Εγώ να ξυπνήσω να πάω αύριο, που ; Εεε ; Πουουου ; . . . . Καλαμπάκα ; ![]() Να έχεις πάντα καλά ταξίδια και "ζωντανούς" προορισμούς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο μοναχικός ταξιδευτής είναι …καταδικασμένος να παραμείνει μοναχικός ταξιδευτής! Είμαι απελπιστικά περίεργος όμως, για το τι συμβαίνει στα σύνορα της Σενεγάλης και η απρόβλεπτη ανατροπή του ταξιδιού του mlock μΕ αναγκάζει να διατελώ εν αινίγματι… Αλλά και η ιδέα να μοιραστείς ένα ταξίδι ή μέρος αυτού με κάποιον που έχει την ίδια ταξιδιωτική όραση, δεν είναι απορριπτέα. Άλλωστε έχω δοκιμάσει επιτυχώς το σύστημα "όπου προκύψει συνεύρεση". Σε τέτοιους προορισμούς κάθε συμβολή, συμβουλή και πληροφόρηση είναι δεκτή. Μιλάμε για ζόρικες ταξιδιωτικές καταστάσεις, . . …και όχι για συνταγές μελιτζανοκεφτέδων από τη Βέφα! ![]() Last edited by Uriah Heep; 17-09-2010 at 12:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη αν έχεις σκοπό για κάτω,έχεις κατασταλάξει στο περίπου για πότε?
|
|
|||
|
|||
![]()
respect!φοβεροσ αδελφε!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μ΄ενδιαφέρει πολύ αυτό το ταξίδι, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει με κανένα νέο και ο mlock. Προσπαθώ να βρώ πληροφορίες από ταξιδευτές, γιατί η διαβεβαίωση του Προξενείου της Σενεγάλης (τηλ. 210 4291000) ότι δεν χρειάζεται βίζα, αγγίζει τις παρυφές του γελοίου! Άλλο ενδιαφέρον ταξίδι που θα έφευγα άμεσα είναι για Ουζμπεκιστάν. Με καράβι από Αζερμπαϊτζάν στο Τουρκμένμπασι. Δυστυχώς, η βίζα για διέλευση του Τουρκμενιστάν είναι δύσκολη με φιξ ημερομηνίες και περιπλέκεται ακόμα περισσότερο με την δεύτερη είσοδο της επιστροφής, ένα θέμα που εδώ και 20 μέρες δεν μου έχουν απαντήσει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μΕ ενημερώσει. Σ΄αυτές τις ####-χώρες, πιό δύσκολες είναι οι διατυπώσεις από το ίδιο το ταξίδι! Πιό σίγουρη εναλλακτική είναι η μετάβαση στην Ινδία και με νοικιασμένη μηχανή να περιπλανηθώ για 20-25 μέρες στις επαρχίες του Pradesh και του Rajasthan. Ας αποφασίσει ο Αλλάχ... Last edited by Uriah Heep; 17-09-2010 at 22:28. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aγγελε πολλα πολλα συγχαρητηρια..Μπραβο σου.Μου θυμισες τα δικα μου πριν απο 8 χρονια προορισμος TOZER νοτια της Τυνησιας..αλλα δυστηχος οχι με μηχανη,ταξιδιωτικο ρεπορταζ για το γεωτροπιο.Οντος οταν πας καπου μονος τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα...Η ανυσηχια και η ομορφια πανε μαζι.Το ταξιδη σου ειναι ενα πολυ καλο θεμα για δημοσιευση
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ταξίδι όνειρο...Είσαι η προσωποποίηση της περιπέτειας...
Πόσο κόστισε? |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο την ψάχνω, τα "καλά" νέα από την Μαυριτανία δεν έχουν τελειωμό...
Zougla online - Νεκροί σε συγκρούσεις ισλαμιστών με Μαυριτανούς στρατιώτες Πριν 3 βδομάδες μετά από παρόμοιο συμβάν, ένα ζευγάρι γράφει στο "Ηorizons Unlimited" Flore ![]() Registered Users New on the HUBB Join Date: Feb 2010 Location: Amsterdam Posts: 1 My boyfriend and I (both 32) are about to leave on our trip from Amsterdam to Cape Town via the west coast. However, the recent events in Mauritania worried us a bit. So now we are trying to hook up with fellow travellers to travel through Mauritania and perhaps a bit of Mali. ![]() Last edited by Uriah Heep; 18-09-2010 at 15:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Μπραβο σου!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι U2 στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 18-05-2010 11:15 |
Η Ελλάδα στην πρώτη «τριάδα» για την Ώρα της Γης 2010 | skippybi | Περιβάλλον | 6 | 06-04-2010 07:11 |
Πρωτοχρονιά 2010 στη Β. Ελλάδα | skippybi | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 27 | 14-01-2010 12:01 |
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 20:32 |
Ελλάδα - Ισραήλ 2-1 | Gazi | Αθλητισμός | 8 | 06-04-2009 20:37 |