![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να απαντήσω μην αφήνω απορίες.
Η απορία μου αφοράέΐ τα όσα διαβάζω χρόνια τώρα στα διαφορά sites. σαν οδηγίκή άποψη η μηχανή είναι απλά ότι καλύτερο στα on/off,ειδικά το adventure έχει μοναδική όψη,σαν τεθωρακισμένο και σαφώς το γουστάρω αυτό. όμως περα από όλα αυτα τα όμορφα λόγια υπάρχει κι ένας παράγοντας που λέγεται αξιοπιστία και ποιότητα. OK ανήκω στην πλειοψηφία των τυχερών και όσες φορές τόλμησα να πάρω gs στάθηκα και τυχερός.για μένα η μηχανή αυτή είναι απλά όνειρο,εμφάνιση μοναδική,στήσιμο που βάζει γυαλιά σε άλλους. ΑΝ όμως είχα την άμοιρη τύχη άλλων κατόχων λυπάμαι,προσωπικα δεν θα το δεχόμουν όσο κι αν θα μου άρεσε σαν μοτοσυκλέτα. ΚΑι σαφώς όλα αυτα δεν τα χω σκεφτεί τώρα,απλά καιρός είναι να κοιτάζουμε και περα από το κύρος του ονόματος.κι εξάλλου εδώ είναι το forum της κι εδώ θα πρέπει να λέγοντέ όλα. ΚΑι προσοχή,όλα αυτα απλά ειναι προβληματισμός,μήπως θα έπρεπε να ψάχνουν περισσότερο τα μοντέλα που κατασκευάζουν ώστε να περιοριστούν κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν κάποιες παρτίδες??? Και φυσικα το μηχανάκι δεν θα το δώσω κι αν δωθεί θα δωθεί για το gt1300 αφού πρώτα το οδηγήσω,δω και ψάξω καλά,αλλιώς καλά είμαι και με το gs. όπως και να χει πιστεύω ότι πολλοί έχουμε προβληματιστεί και σαφώς φοβηθεί με τα όσα διαβάζουμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aκριβως αυτο που λεει κι ο γρηγορης ειναι παιδια.To προβλημα για εμενα εστιαζεται ακριβως εκει.Οταν δινεις 20000euro,και αγοραζεις οτι ακριβοτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη,λογικο ειναι να εχεις και τις αναλογες απαιτησεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγώ θα σου έλεγα να την κάνεις και καμιά βόλτα........ |
|
|||
|
|||
![]()
την adventure η την gt???γιατί με την πρώτη όλο προς τα έξω είμαι,ρεθυμνο,καλύβες,αγιο,ελούντα,ψαρρή....όσο κι αν φοβάμαι χωρις τις βόλτες μαζί της δεν μπορώ.
ΓΙα την gt τώρα δεν ξέρω καν καθώς ούτε την εχω οδηγήσει αλλά ούτε κι εχω αποφασίσει το τι θα κάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλετε να σας φύγει το άγχος λιώστε τες στα χιλιόμετρα, μην τις γυαλίζετε κακό τις κάνετε.Τα μηχανάκια είναι ταξιδευτές.Καλή η κουβέντα για αυτά,αλλά είναι για χιλιόμετρα και μοτοεμπειρίες και όχι για chat στο ιντερνετ.Ξεκολάτε λίγο από τα πληκτρολόγια.Δε κλεινόμαστε στα σπίτια μας και περιμένουμε το θάνατο μας,ζούμε τη ζωή μας και ότι είναι να γίνει ας γίνει.Εμένα η μοτό μου παρουσίασε προβλήματα αλλά τα καλά που έχω ζήσει μαζί της είναι πολλά περισσότερα.
Υ.Γ Ίσως το ύφοςμου να είναι λίγο επιθετικό, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά πολύ κλάψα διαβάζω ρε παιδιά και το χειρότερο από μη παθόντες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχεις δίκιο ...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΕ καφέ τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα με την υγεία του πατέρα μου σίγουρα θα ερθω.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Περαστικά του ... ![]()
|