GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-09-2010, 22:47
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Οτι πληρωνεις παιρνεις???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων

Τελικά βρε Γιάννη τι απο τα παραπάνω πιστεύεις ??????
έχω την
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2010, 23:32
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

να απαντήσω μην αφήνω απορίες.
Η απορία μου αφοράέΐ τα όσα διαβάζω χρόνια τώρα στα διαφορά sites.
σαν οδηγίκή άποψη η μηχανή είναι απλά ότι καλύτερο στα on/off,ειδικά το adventure έχει μοναδική όψη,σαν τεθωρακισμένο και σαφώς το γουστάρω αυτό.
όμως περα από όλα αυτα τα όμορφα λόγια υπάρχει κι ένας παράγοντας που λέγεται αξιοπιστία και ποιότητα.
OK ανήκω στην πλειοψηφία των τυχερών και όσες φορές τόλμησα να πάρω gs στάθηκα και τυχερός.για μένα η μηχανή αυτή είναι απλά όνειρο,εμφάνιση μοναδική,στήσιμο που βάζει γυαλιά σε άλλους.
ΑΝ όμως είχα την άμοιρη τύχη άλλων κατόχων λυπάμαι,προσωπικα δεν θα το δεχόμουν όσο κι αν θα μου άρεσε σαν μοτοσυκλέτα.
ΚΑι σαφώς όλα αυτα δεν τα χω σκεφτεί τώρα,απλά καιρός είναι να κοιτάζουμε και περα από το κύρος του ονόματος.κι εξάλλου εδώ είναι το forum της κι εδώ θα πρέπει να λέγοντέ όλα.
ΚΑι προσοχή,όλα αυτα απλά ειναι προβληματισμός,μήπως θα έπρεπε να ψάχνουν περισσότερο τα μοντέλα που κατασκευάζουν ώστε να περιοριστούν κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν κάποιες παρτίδες???
Και φυσικα το μηχανάκι δεν θα το δώσω κι αν δωθεί θα δωθεί για το gt1300 αφού πρώτα το οδηγήσω,δω και ψάξω καλά,αλλιώς καλά είμαι και με το gs.
όπως και να χει πιστεύω ότι πολλοί έχουμε προβληματιστεί και σαφώς φοβηθεί με τα όσα διαβάζουμε.
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2010, 23:50
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά λέω και γω ρε παιδιά, αυτή είναι η ένσταση μου και δεν είναι θέμα ταμπού και σας λέω απο την καρδιά μου ότι δεν με κάνουν χαρούμενο αυτά. Αντιθέτως λυπάμαι και οργίζομαι για τις εταιρείες που κοστολογούν τόσο αλλά δεν φροντίζουν για την ανάλογη ποιότητα. Ειναι μεγάλος ο καημός για όλους εμας να αντιμετωπίζουμε βλάβες που μας κοστίζουν ψυχολογικα αλλά και οικονομικά!!! Ολους μας χαλάει οποια μηχανή παθαίνει βλάβες γιατι είμαστε λάτρεις του δικυκλου και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό!!!!!!!!!

Aκριβως αυτο που λεει κι ο γρηγορης ειναι παιδια.To προβλημα για εμενα εστιαζεται ακριβως εκει.Οταν δινεις 20000euro,και αγοραζεις οτι ακριβοτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη,λογικο ειναι να εχεις και τις αναλογες απαιτησεις.
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2010, 23:51
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
να απαντήσω μην αφήνω απορίες.
Η απορία μου αφοράέΐ τα όσα διαβάζω χρόνια τώρα στα διαφορά sites.
σαν οδηγίκή άποψη η μηχανή είναι απλά ότι καλύτερο στα on/off,ειδικά το adventure έχει μοναδική όψη,σαν τεθωρακισμένο και σαφώς το γουστάρω αυτό.
όμως περα από όλα αυτα τα όμορφα λόγια υπάρχει κι ένας παράγοντας που λέγεται αξιοπιστία και ποιότητα.
OK ανήκω στην πλειοψηφία των τυχερών και όσες φορές τόλμησα να πάρω gs στάθηκα και τυχερός.για μένα η μηχανή αυτή είναι απλά όνειρο,εμφάνιση μοναδική,στήσιμο που βάζει γυαλιά σε άλλους.
ΑΝ όμως είχα την άμοιρη τύχη άλλων κατόχων λυπάμαι,προσωπικα δεν θα το δεχόμουν όσο κι αν θα μου άρεσε σαν μοτοσυκλέτα.
ΚΑι σαφώς όλα αυτα δεν τα χω σκεφτεί τώρα,απλά καιρός είναι να κοιτάζουμε και περα από το κύρος του ονόματος.κι εξάλλου εδώ είναι το forum της κι εδώ θα πρέπει να λέγοντέ όλα.
ΚΑι προσοχή,όλα αυτα απλά ειναι προβληματισμός,μήπως θα έπρεπε να ψάχνουν περισσότερο τα μοντέλα που κατασκευάζουν ώστε να περιοριστούν κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν κάποιες παρτίδες???
Και φυσικα το μηχανάκι δεν θα το δώσω κι αν δωθεί θα δωθεί για το gt1300 αφού πρώτα το οδηγήσω,δω και ψάξω καλά,αλλιώς καλά είμαι και με το gs.
όπως και να χει πιστεύω ότι πολλοί έχουμε προβληματιστεί και σαφώς φοβηθεί με τα όσα διαβάζουμε.

εγώ θα σου έλεγα να την κάνεις και καμιά βόλτα........
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2010, 23:57
Senior Member

Απόσπασμα:
εγώ θα σου έλεγα να την κάνεις και καμιά βόλτα?........
την adventure η την gt???γιατί με την πρώτη όλο προς τα έξω είμαι,ρεθυμνο,καλύβες,αγιο,ελούντα,ψαρρή....όσο κι αν φοβάμαι χωρις τις βόλτες μαζί της δεν μπορώ.
ΓΙα την gt τώρα δεν ξέρω καν καθώς ούτε την εχω οδηγήσει αλλά ούτε κι εχω αποφασίσει το τι θα κάνω.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 00:09
vtheo Ο/Η vtheo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Π.Φάληρο,Αττικής
Μoto: R1200 GSA

Αν θέλετε να σας φύγει το άγχος λιώστε τες στα χιλιόμετρα, μην τις γυαλίζετε κακό τις κάνετε.Τα μηχανάκια είναι ταξιδευτές.Καλή η κουβέντα για αυτά,αλλά είναι για χιλιόμετρα και μοτοεμπειρίες και όχι για chat στο ιντερνετ.Ξεκολάτε λίγο από τα πληκτρολόγια.Δε κλεινόμαστε στα σπίτια μας και περιμένουμε το θάνατο μας,ζούμε τη ζωή μας και ότι είναι να γίνει ας γίνει.Εμένα η μοτό μου παρουσίασε προβλήματα αλλά τα καλά που έχω ζήσει μαζί της είναι πολλά περισσότερα.

Υ.Γ Ίσως το ύφοςμου να είναι λίγο επιθετικό, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά πολύ κλάψα διαβάζω ρε παιδιά και το χειρότερο από μη παθόντες.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 00:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θέλετε να σας φύγει το άγχος λιώστε τες στα χιλιόμετρα, μην τις γυαλίζετε κακό τις κάνετε.Τα μηχανάκια είναι ταξιδευτές.Καλή η κουβέντα για αυτά,αλλά είναι για χιλιόμετρα και μοτοεμπειρίες και όχι για chat στο ιντερνετ.Ξεκολάτε λίγο από τα πληκτρολόγια.Δε κλεινόμαστε στα σπίτια μας και περιμένουμε το θάνατο μας,ζούμε τη ζωή μας και ότι είναι να γίνει ας γίνει.Εμένα η μοτό μου παρουσίασε προβλήματα αλλά τα καλά που έχω ζήσει μαζί της είναι πολλά περισσότερα.

Υ.Γ Ίσως το ύφοςμου να είναι λίγο επιθετικό, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά πολύ κλάψα διαβάζω ρε παιδιά και το χειρότερο από μη παθόντες.

έχεις δίκιο ......
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 00:18
Senior Member

Απόσπασμα:
την adventure η την gt???γιατί με την πρώτη όλο προς τα έξω είμαι,ρεθυμνο,καλύβες,αγιο,ελούντα,ψαρρή....όσο κι αν φοβάμαι χωρις τις βόλτες μαζί της δεν μπορώ.
ΓΙα την gt τώρα δεν ξέρω καν καθώς ούτε την εχω οδηγήσει αλλά ούτε κι εχω αποφασίσει το τι θα κάνω.
και σε κανέναν καφέ μας θα σου έλεγα
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 02:33
Senior Member

Απόσπασμα:
και σε κανέναν καφέ μας θα σου έλεγα
ΣΕ καφέ τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα με την υγεία του πατέρα μου σίγουρα θα ερθω.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 02:38
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
ΣΕ καφέ τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα με την υγεία του πατέρα μου σίγουρα θα ερθω.

Περαστικά του ...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης