![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ταχυτητα του σκαφους ηταν......να εισαι πιο προσεκτικος καπταιν
![]() ![]() και για να πετυχει ενα ιστιοπλοικο,τετοια ταχυτητα,νομιζω οτι καταλαβαινεις την δυναμη του αερα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλαρακι στην ελλαδα και ιδιως τους καλοκαιρινους μηνες,ΔΕΝ υπαρχει τετοιος κυματισμος!!!!!!!!
οι εντασεις του αερα ειναι,στα πολυ φορτωμενα του 35-40 knots!!!! ταξιδευοντας λοιπον με φουσκωτο απο το 1991 και πανια την τελευταια δεκαετια,δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε τσακωσει ο καιρος.... ![]() τα ιστιοφορα εχουν ενα πολυ καλο.....ΔΕΝ κουνανε δεξια-αριστερα,αλλα παιρνουν μια κλιση(κουπασταρουν)και αυτος ειναι ο λογος που δεν τα κανει πολυ δυσαρεστα στον καιρο.... ![]() το βιντεο του αντιπαθητικου αντικαπνιστη ![]() ![]() ![]() ![]() τελος....με 30 δυναμη(6-7),η κουμπαρα μου εβαφε τα νυχια της,στο στενο της τζιας!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...γιατί έπαιρνε ο αέρας το μανό και σου το έσκαγε στα μούτρα;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λέτε βρε ναυτάκια του κάλου καιρού να σας πω με τι έχω ταξιδεύσει εεε???
να σας πω ???? οχι δεν σας λεω για να μην βάλετε τα κλάματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χώμα και πάλι χώμα!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλα μη ξεχνάς ότι η κουμπάρα σου έχει περάσει εκπαίδευση ΟΥΚ για να είναι μαζί μου!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Δεν ταξίδεψα αρκετά σαν ναυτικός, αλλά ακόμα πονάω που δεν συνέχισα. Δε μου έλειψε όμως η θάλασσα, Ηγουμενίτσα - Βενετία, 15 χρόνια. Θέλει ψυχή το Γαλάζιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ώξωωωωωωωω απ' την παράγκα...... φτου φτου....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
Η Ιστιοδρομία των Tall Ships στον βολο.... | gsmaniac | Διάφορα | 7 | 07-05-2010 21:21 |