Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Και που έφυγε τι έγινε; Ρήμαξε και το αεροδρόμιο και η γύρω περιοχή.
Το σύγχρονο και καινούργιο αεροδρόμιο δεν είναι δικό μας, άλλοι το χαίρονται και με τα λεφτά που βγάζουν αγοράζουν στρέμμα στρέμμα την Ελλάδα.
Για ρώτα κανένα από τα νότια προάστια, ήθελε να "αποσυμφορηθεί";
Όσο για το τραμ, καμία σχέση η Αθήνα με το Βέλγιο ή την Γερμανία, έχω ζήσει κάμποσα χρόνια εκεί και τα ξέρω. Έχεις πάει ποτέ με τραμ από Βούλα - Ζάππειο να θες να κόψεις τις φλέβες σου;;; 
|
Εγώ απάντησα στ΄ότι έφυγε και κατά την άποψη μου καλώς έφυγε.Αν το Ελληνικό κράτος είναι ανίκανο να φτιάξει αεροδρόμιο ....τότε αναμενόμενο ήταν να το χαίρονται άλλοι

.
Ζάππειο -Βούλα : 58'λεπτά,17.400μέτρα απόσταση ,κόστος 1ευρώ,κέρδος για το περιβάλλον πολλαπλό .Οι μαζικές μεταφορές αποτελούν την μόνη εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και μην ξεχνάμε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.Τις φλέβες μου τις κόβω καθημερινά με κάτι μακάκες που παρκάρουν μηχανές και αυτοκίνητα στον τροχιόδρομο στο Ζάππειο πίνοντας τα ποτάκια τους στα παρακείμενα μπάρ αδιαφορόντας για τους συνανθρώπους τους (έχω κάνει και 1:30 ώρα για την Βούλα).Το μέσο το απαξιώνουμε καθημερινά με την συμπεριφορά μας .