![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου ανοίξαμε πάλη θέμα.
Έχει απόλυτο δίκιο ο Κύριος γιατί λοιπόν του θυμώνετε. Προσωπικά τον συμπαθώ και θα τον υποστηρίζω σε όλες του της αποφάσεις. Μεγάλωσε στην πιο Δημοκρατική Οικογένεια της Χώρας και οι απόψεις του είναι Δημοκρατικές . Θέλει τη σωτηρία της Πατρίδος και εσείς πάτε να τον λοιδορήσετε. Γιατί λοιπόν του προσάπτετε τόσα επώνυμα.( ΧΟΝΤΡΟΣ_ΧΟΙΡΙΝΟ_ΚΟΙΛΑΡΑΣ_ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ_ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ_). Είναι ντροπή μας. Είναι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (Εκλεγμένης). Τώρα θα μου πείτε ότι είπανε ψέματα μέχρι να εκλεγούνε ,(εντάξει μη τα θέλετε όλα δικά σας). Η δική μου απάντηση στον Κύριο που τον συμπαθώ είναι. Κάποτε στα παλιά χρόνια ένας Ηγέτης και 300 στρατιώτες Θυσιάστηκαν για την σωτηρία της Ελλάδος. Και αφού σωθήκαμε θα πρέπει να τους το ανταποδώσουμε. Τώρα λοιπόν θα πρέπει η Ελλάδα να θυσιαστεί για τους 300. Καλό απόγευμα να έχετε και μην ασχολείστε άλλο με αυτούς. Αφήστε τους να κάνουν το έργο τους…………………………… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να μας το σπρωξουν πιο βαθια δηλαδη? Εγω δεν αντεχω,ας κατσει αλλος............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ πιστεύω ότι κάποιες .....κοπέλες (σεργονουλόπουλος, ο άλλος από το ....Παρίσι, ο άλλος με την ...οδοντοστοιχία) θα τους κάτσουν ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Περα απο την πλάκα Γιαννη τρωμε μεγαλο πηδημα,φταιμε δεν φταιμε. ![]() Και να ειχαμε παρει καμμια μιζα,καλα θα μας κανανε,αλλα που.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απο τον Ελληνα για τον Ελληνα ![]() Τωρα απολυθηκαν οι Ελληνες και μεσω συνθηκης Μπολκεσταιν,την Βαζελινη την φτιαχνουν Ρουμανοι. Αρα,βαζελινη.....τελος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι τρεις ξανθιες.... | georgekostas | Ανέκδοτα | 3 | 07-12-2009 13:09 |
Ανέκδοτο για τους.... δημόσιους υπαλλήλους | Alext | Ανέκδοτα | 5 | 31-10-2009 19:22 |
Ένας στους τρεις ασθενείς του HIV «δεν γνωρίζει ότι είναι οροθετικός» | riko46 | Υγεία | 3 | 27-10-2009 23:12 |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 22:44 |
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 16:49 |