![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
να και εγω αλλα ειμαι λιγο πεσμενος σωματικα!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και μια κανονικη με τα χρώματα του πολεμου!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά μην σου πουλήσω τα μούτρα μου.
Εγώ αγοράζω μόνο.Πάλι με την στολή μου εβγαλες φωτογραφία??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το πουλι σου παντως το ιδιο μικρο φαινεται!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γεια σου ρε Ντινοπουλε με τα ωραια σου καλο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
35-40 βαθμους εξω και εβγαινε με κακρυμανικο και ομπρελα για να μη μαυρισει... ![]() ![]() ![]() Οχι,ακριβα δεν ειναι.Πληρωναμε 8 ευρω την μερα σε διαμερισμα σε κτιριο με σεκιουριτι σε ακριβη περιοχη. Το Πεκινο ειναι πιο ακριβο και βρομικο(αιθαλομιχλη μεχρι δακρυων) 20 ευρω πληρωναμε,παλι σε διαμερισμα. Για φαγητο υπολογισε 10 ευρω την μερα,σε εστιατοριο 5αστερου ξενοδοχειου Συνενοηση κιριολεκτικα μπουζουκι.Φαντασου πηγαμε Πεκινο το 2007 ενα χρονο πριν την Ολυμπιαδα τους και δεν βρηκαμε ενα ταξιτζη να μιλαει Αγγλικα... ![]() Το ταξι κοστισε 10 ευρω για αποσταση 30 χλμ,οι ταριφες ειναι κλεισμενοι σε κουβουκλιο!!!(φοβουνται πολυ) Ξενα νομισματα δεν παιρνει κανεις και παντού σου τσεκαρουνε τα χαρτονομισματα ενα-ενα. Πολυ σπαστικο σου λεω,να δινεις ευρω σε τραπεζα και να το ψαχνουν ενα προς ενα οχι με μηχανημα αλλα με το μάτι και με την αφη........... ![]() Παλιοπαιδο......... |
|
|||
|
|||
![]() ετσι θα ερθεις στον ####;;;;;
![]() ![]() ![]() λες και σε εχουν τσιμπησει σφηκες.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολτόμετρο στη BMW μας !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 02-06-2012 17:41 |
Η φωτογραφία του αιώνα. | frits | Κόσμος | 21 | 11-09-2010 14:12 |
Ελλάδα μας | Michael Chatzilias | Ελλάδα | 6 | 19-04-2010 08:05 |
Μιά όμορφη φωτογραφία | syan | Διάφορα | 17 | 08-02-2010 16:01 |
Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 18:47 |