![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() καλοριζικο και καλοταξιδο.....
![]() ευχομαι να βρισκεις συχνα μπουνατσα,για να το ευχαριστηθεις..... ![]() ![]() p.s.........(αυριο στον καφε,εχει μαθημα για πρυμοδετηση) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είχα σοβαρό πρόβλημα στην διαδικασία πλαγιοδέτησης, πρυμοδέτησης και ####δέτησης με τα 3 και 4άρια. Επίσης θα αρχίζω να το ετοιμάζω για του χρόνου καθώς θέλει πράγματα ακόμα (βοηθητική, πίσω περίβλεπτο, συντήρηση καθώς έχω ένα σημαντικό alarm ("water detected in fuel system") και την διαδικασία αλλαγής στο όνομά μου αφού το σκάφος δεν έχει ελληνικά χαρτιά. Θα μου πάρει χρόνο για όλα αυτά). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σιγα-σιγα......
![]() η υδατοπαγιδα πρεπει να εχει νερακι,για να σου βγαζει αλαρμ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από τα λεγόμενά σου (και λεγόμενά τους...) εκτιμώ δεν είναι σοβαρό; Πάρε με να μου τα πεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η υδατοπαγιδα βρισκεται πριν το μοτερ,βιδωμενη στο πλαι του μηχανοστασιου...
![]() κραταει τα νερα απο το καυσιμο και ειναι ευκολο να καθαρισεις το φιλτρο απο κατω.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 11:34 |
Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 28-06-2010 19:48 |
Η επιστολή του Π. Κατσιμίχα στο 7 για τις δηλώσεις του Μ. Χατζηγιάννη | HAWK_46 | Επικαιρότητα | 10 | 01-06-2010 16:41 |
Ένα φιλμάκι στο YouTube του έφερε συμβόλαιο εκατομμυρίων! | Panos_Gr | Κινηματογράφος | 5 | 18-12-2009 12:27 |
Ένα φιλμάκι στο YouTube του έφερε συμβόλαιο εκατομμυρίων | georgekostas | Διάφορα | 5 | 17-12-2009 18:58 |