![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ψηλη ζελατινα adve,βαση gps touratech,εξατμιση acrapovic,τριβαλιτσο,tank bag touratech,προστατευτικα καγκελα και 2 ζευγη λαστιχα(χωματινα και street).τελος διαθετει κοτσαδορο! ![]() σε καλυπτει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλε αν δεν εχει xenon δεν εχει τιποτα λυπαμαι αλλα θα παρω του Τεο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορεί στο adventure να έχω αλλάξει (ούτε και εγώ θυμάμαι πόσα) φανάρια,αλλά το GLX τέτοια προβλήματα δεν έχει.Είναι " H o n d a " ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aνταλλαγές με αυτό γίνονται δεκτές???Σαφώς και επιτρέπεται ο κάθε έλεγχος.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
HONDA c50-6v σε 72cc,1η κατω,legbag(κατα το tangbag χαχαχα),ψηλη ζελατινα,τριβαλιτσο,νικελομενο,supertrap εξατμιση
![]() ΥΓ.Και δωρο το BMW Rallye 2 Pro...... ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ??????? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ολοι απο οτι βλεπω ειναι για ανταλαγη , αλλα και εσυ δεν μας ειπες χρηματα μπορει να ειναι κανενας ματσο και να θελει να το αγορασει , αναμενω τιμη και πενταψηφιο να ειναι το νουμερο πχ 0,0001 δεν πειραζει χρηματα εχουμε
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1000 συγνώμη φίλε εχεις δικιο!!!!απλα με καταλαβενεις δεν θελω να μείνω χωρίς ρόδα..... ![]() ![]() η τιμουλα του ειναι 0,0005 και το πέρνεις σε μορφή jpg υψηλή ανάλυση να το κάνεις οτι θές ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|