![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιώργο που μένεις...?? Πιο μακρια απο μενα που μενω Ανω Βριλήσσια..??
|
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά ρε παιδιά, ένα τσιγάρο δρόμο είναι. Εγω κατεβαινω από Καματερό.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ερχομαι κ' εγω μονός απο Ιλιον.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το PAN είναι δυαλυμένο στα εξ ων συνετέθη ![]() ![]() ....διότι του περνάω πρίζες, GPS, κόρνες, τοστιέρες, TV, Satelite, microwave (oooops , πήρα φόρα ![]() Από την άλλη για να είμαι εκεί κάτω σε μια λογική ώρα, και εφόσον πρεπει να κάνω την κούρα μου την τουαλέτα μου το μεηκαπ μου, το πεντικιουρ/μανικιουρ μου, (oops ξαναπήρα φόρα ![]() ![]() Νεξτ τάημ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κηφισιά
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε φίλε... δίπλα είμαστε.... δεν ετοιμάζεσαι να δώσουμε ραντεβού στο δαχτυλίδι να πάμε από Αττική οδό??
Εγώ 15' κάνω μέχρι το Kitchen Bar... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι ακόμα στο μαγαζί(ακόμα πιο κοντά σου - Γέρακα)....αλλά σε μια άλλη συνάντηση θα το φροντίσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=labros;220622]Ερχομαι κ' εγω μονός απο Ιλιον.[/QUOTE
Έχω και γείτονα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν "σχολάμε" πριν τις 02.00 .... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδακι στο Sailing bar, την Τετάρτη, 22/9/10!!! | gsmaniac | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 79 | 28-09-2010 22:25 |
Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 155 | 24-09-2010 16:00 |
Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 93 | 01-08-2010 04:22 |
Καφεδάκι στo Sailing bar στον Άλιμο, την Τετάρτη 21/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 106 | 29-07-2010 11:30 |