![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Nice work Bill!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποστολή τέλος.... σύντομα και φώτο με το αποτέλεσμα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δειχνει να είναι και πιο λειτουργική..εχω βάλει της touratech και αντιμετωπίζω θέμα με τα διαφορα εντομα που σφυνόνουν στην σίτα που έχει μεγαλύτερες τρύπες..ωραία δουλεια φίλε και οικονομική
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά εγώ το στερέωσα και από την πάνω πλευρά... έχει ένα μικρο μπαράκι και έβαλα και εκεί 2 tireups. δεν έχω φώτο από την πάνω πλευρά γιατί δεν χωρούσε η μηχανή.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι υλικο ειναι; δεν το βλεπω ALU; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλουμίνιο είναι κόστισε λίγο παραπάνω...(11,50euro)
Είχε και σε ατσάλι αλλά πολύ βαρύ και δύσκολο για να κοπεί... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευγε συνονόματε πολύ καλή δουλειά μόλις γυρισα και εγώ απο το Leroy με την σιτούλα και αύριο θα δοκιμάσο και εγώ να την φτιάξω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πόσο κομμάτι πήρες Βαγγέλη ???
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΕΛΑ ΓΙΑ R 1200 GS ADV 09 | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 02-03-2013 21:00 |
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ GS 1200 | pap | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 24-09-2010 18:40 |
LED FLASH ΓΙΑ R 1200 GS + ADV | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 29-06-2010 08:01 |
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ R 1200 GS ADV | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 28-06-2010 16:15 |
ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑ GS 1200 R | scorpiobmw | Φροντίδα | 16 | 14-06-2010 14:10 |