Φιλε Arka δεν διαφωνω καθολου μα καθολου μαζι σου.Αντιθετως επαυξανω.Η ΕΝΣΤΑΣΗ μου δεν ηταν για την γραπτη προσφορα που μπορει να πετυχει το καθε μελος και στην προκειμενη περιπτωση ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ προς οφελος ολων,αλλα ακριβως επειδη ξερω-ξερουμε τις "συμπεριφορες" των εμπορων,θεωρησα την συγκεκριμενη κοροιδια,για τον εξης και μονο λογο.Δεν μπορει κυριε ταδε οταν ερχομαι ως μοναδα να μου δωσεις χ τιμη και οταν θα ερθω με αλλους 100,200 κλπ κλπ θα μου δωσεις την ιδια.Θα μειωσεις απο το κερδος σου και θα κερδισεις απο την ποσοτητα.Αλλιως με κοροιδευεις,οποτε δεν θα σε κανω "μαγκα" ειτε με πελατες,ειτε με εμμεση διαφημηση.Γι'αυτο και δεν καταλαβαινω την "εκρηξη" απο καποιους.
Αγαπητε syan,την προηγουμενη εβδομαδα εγω αγορασα απο Τασουλη και τα φορεσα μονος μου στην τιμη των 39,60/ζευγαρι.Οι τιμες απο τα αλλα μαγαζια ειναι απο λεγομενα φιλων που πανε σε αυτα και απο τηλεφωνικη επιβεβαιωση δικη μου.
Οσο τωρα για το τι περιμενω,θα μου επιτρεψεις να εχω την δικη μου επιλογη σε αυτα που απαιτω απο την στιγμη που πληρωνω.
Θα ηθελα ομως να μου εξηγησεις τους νομους της αγορας,μιας και απο τα γραφωμενα σου φαινεται οτι τους "γνωριζεις" πολυ καλα....
Οσο τωρα για τις εντυπωσεις,τις αντιφασεις και τα ορια αγαπητε syan,οπως εγραψα και πιο πανω,καμμια εντυπωση δεν προσπαθησα να δημιουργησω(την αποψη μου εγραψα για το τι θεωρω προσφορα),σε καμμια αντιφαση δεν επεσα(ξεκαθαρος ημουν στο οτι δεν δεχομαι να με κοροιδευει κανενας) και οποιος ξεφυγε απο τα ορια ας το ψαξει μονος του να βρει το γιατι.Κι αυτο γιατι θεωρω οτι τον καθρεπτη τον εχουμε κρεμασμενο σε καποιον τοιχο κι οχι στην οθονη του υπολογιστη μας.
Αλλιως ξυδακι