07-10-2010, 10:07
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650
HONDA CB 400 FOUR 1976
|
|
Απάντηση: Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2010
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe
Καλημέρα φίλοι μου! Σήμερα το πρωί, οδηγούσα γιά να έρθω από το Ρίον, στο γραφείο μου στα Σελιανίτικα (κοντά στο Αίγιο). Ο καιρός βαρύς,συννεφιασμένος ο ουρανός, με αυτά τα μολυβί φθινοπωρινά σύννεφα, η ορατότητα άγγιζε το τέλειο λόγω του ότι καθάρισε η ατμόσφαιρα κ έβλεπες απέναντι Ναύπακτο κλπ τέλεια! Δεξιά μου το βουνό, αριστερά μου η θάλασσα τελείως ήρεμη. Μια θάλασσα που λόγω του μικρού της πλάτους φαντάζει σαν ποτάμι! Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι πραγματικά ζώ σε ένα ονειρεμένο μέρος! Βέβαια κάθε μέρα το έχω στο μυαλό μου, αλλά σήμερα ήταν ξεχωριστή η εικόνα!
Καλημέρα φίλοι μου!
Jefe
|
Καλημέρα Θανάση και σε όλη την παρέα.
Σε ζηλεύω. Μου θύμησες μία εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Πριν αρκετά χρόνια είχα κατεβεί τέτοιο καιρό στο Αίγιο να βοηθήσω τον ξάδελφο στα αμπέλια που βρίσκονται στο βουνό πάνω από το Αίγιο. Έχει ένα σπιτάκι εκεί αλλά ούτε ρεύμα ούτε νερό ούτε ψυχή. Κάθε πρωί ξυπνάγαμε και πίναμε το καφεδάκι μας με πιάτο των κορινθιακό στο ξημέρωμα! Πραγματικά δοξάζεις τον Θεό που είσαι ζωντανός.
Όπως μου είχε πει κάποτε ένας αμερικάνος τουρίστας, ‘ζείτε σε μία χώρα παράδεισο που κυβερνάτε απ’των διάολο’…………..
|