![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ιωαννίνων βρισκόμουνα εγω κ Βοσπόρου ο αλλος στα Σεπόλια..κ τον ειχα απο δεξιά
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Αν θυμάμαι καλά, αυτός δεν είχε STOP k σε χτύπησε πίσω δεξιά …. Που έχεις πρόβλημα τώρα ;;;; .
|
|||
|
|||
|
Ξένο,
ο ασφαλιστής σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει; |
|
|
|||
|
|||
|
ο ασφαλιστής μου ειπε οτι αν παμε δικαστικός,ειναι 50-50 να το κερδίσουμε,ναι μεν γιατι ειναι το χτυπημα πισω,αφετέρου οτι ειναι απο στενο δεξια χωρις στοπ...απλα μου ειπε να το ψαξω λιγο καλύτερα μηπως κ σε καπιον χαρτη της τροχαιας η΄ του υπουργείου υπάρχει στοπ το οποίο το εχουν αφαιρέσει η΄ η Ιωαννίνων ειναι δρομος με προτεραιότητα -ταχείας κυκλοφορίας διοτι περνανε κ λεωφορεία στην Ιωαννίνων
|
|
|
||||
|
||||
|
Δηλαδή, όπως είναι τα πράγματα,
πάμε για συνυπαιτιότητα ;;;; ![]()
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
...δηλαδή, πληρώνονται ΔΙΠΛΑ ;;;;; Αυτό δεν τόξερα ..... ![]()
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 11:57 |
| Ένα μεγάλο μπράβο στην τροχαία!!! | teo40 | Τι μας έτυχε | 7 | 06-03-2009 02:59 |