![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγω αυτη φοραω πολυ καλος ηχος οχι πολι φασαρια και ξεταποτη και πολι καλα μπαμ 800 ευρο
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ μόλις την έβαλα η τιμή εν Ελλάδι πάει 880 περασμένη πάνω στη Γερμανία παίζει και κάτω από 700 ! Η μηχανή ακούει πολύ καλύτερα από χαμηλά έχει ωραίο ηχο ταπωμένη (γιατί έτσι πρέπει να είναι)! Μολις καεί καλά και βάλω και ελεύθερο φίλτρο αέρα (ΚΝ) θα ποστάρω νεότερα!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από την τοποθέτηση του KN και αφού έφυγε η μπόχα της καινουργίλας και του αμιάντου έπαθα πλάκα!
To ΥΠΕΧΩΔΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σκάβει το μπουμπούκι μου σκάβει! Ακουει από χαμηλά αλλά και από παντού έγινε πιο ωμό το γκάζι του και πιο γραμμικό στην απόδοσή του! ![]() ![]() ![]()
Last edited by pepax66; 11-02-2009 at 17:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παρα τις κάποιες αντηρήσεις, μάλον ψήνομαι.Το συνολάκι σε ευραίους ποσο να το υπολογίζω ;;;;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ανάλογα με τις επιλογές σου για την προμήθεια τον υλικών υπολόγισε και το κόστος εξάτμιση + φίλτρο από γερμανία 750 ευρώ κομπλέ από Ελλάδα 900 ευρά αν βάλεις και μπουζιά ιριδίου άλλα 120 + τοποθέτηση! Σε όλα έξοδα να υπολογίσεις και τα καινούργια λάστιχα 250 ευρώ γιατί από την χαρά σου θα ξετινάξεις τα παλιά και τα επιπλέον δύο τεπόζιτα βενζίνη που θα χρειαστείς για να την χορτάσεις!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α ρε συνυφάδα.... έκανε και η μύγα κ_λ_ και έχεσε τον κόσμο όλο... (ε! ναι λοιπόν, ζηλέυω...) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν σου αρέσει ο κ_λ_-- μου να κλείσουμε ένα ραντεβού να σε χ_σ_! (ζουλιάρα ε ζουλιάρα!!!!!!!!!!!) ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 11:32 |
| Moto Guzzi Stelvio 1200 | smail.GR | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 22:15 |