![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δε χαμπαριάζουν ετούτοι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μεσααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αντε ρε φιλε....σε χασαμε
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχεις και εσυ κατι αποριες αδερφακι μου......!!! ![]() ![]() ![]() Τα θελει ο πισινουλης σου
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Who? Do tell do tell...........
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ μόνος αυτή τη φορά!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι λες ρε φίλε!!!!!! Απίστευτο!
Τι έγινε δηλαδή, τη βρίσκει ο ένας, τη χάνει ο άλλος? ![]() Δεν πειράζει, θα κάνουμε μαζί παρέα
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=moby_gr;230005]Τι λες ρε φίλε!!!!!! Απίστευτο!
Τι έγινε δηλαδή, τη βρίσκει ο ένας, τη χάνει ο άλλος? ![]() Δεν πειράζει, θα κάνουμε μαζί παρέα [/QUΜη σταναχωριεσαι και πλεον οοοοολοι αραξαμε.Ειμαι αρρωστη και εχω τετοια νευρα που θα το χασω που κοντευω να τον φαω.Καλα να περασετε ολοι αν και χωρις εμενα ποσο καλα να ειναι???![]() ![]() ![]() Φιλακια Γιωτα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό καφέ ομόσταυλοι!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Περαστικά σου Γιωτάκι! Θα στον προσέχω εγώ!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο καφές της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2010, μετακομίζει στην θάλασσα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 121 | 04-06-2010 14:47 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 09-10-2009 15:51 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 12:15 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 15:19 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 19:55 |