![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απίθανο ταξίδι Μπάμπη! Η ομάδα φαίνεται πολύ καλή! Γράφει σε επαρχιακούς δρόμους!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλές φωτογραφίες ρε παιδιά
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά-σιγά Μπάμπη. Δεν βιαζόμαστε... Άλλωστε το καλό πράγμα....Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
..μπράβο ρε παιδες σας ζηλεύω
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενημέρωση...
Η περίφημη μάχη στου Braveheart έγινε στο Stirling! Επίσης, υπάρχει και το Wallas Monument- Μνημείο για τον πρώτο βασιλιά της Σκωτίας μετά την απελευθέρωση (το οποίο ονομάζεται επίσης... π@&%^α του Stirling από όλους του έλληνες που σπουδάζουν στο εκεί πανεπιστήμιο) Αχ... τι μου θυμίσατε (δεν αναφέρομαι στο μνημείο...) Ένα χρόνο έζησα στο Stirling!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά!
Πάντα τέτοια!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχοντας σαν βάση μας το Ullapool, ξεκινάμε να δούμε τα δυτικά και βόρεια παράλια της Σκωτίας, με στόχο το John O'Groats ΒΑ.
![]() Στην αρχή οι συνθήκες είναι σχετικά καλές, ο δρόμος με 2 ρεύματα κυκλοφορίας ![]() ... και τα χλμ βγαίνουν εύκολα. Χαζεύοντας , τι άλλο (στην Σκωτία είμαστε) κάστρα ερειπωμένα ![]() ... ντόπιες αγελαδίτσες με επένδυση ψύχους ![]() ... αμμούδες σαν της Χαλκιδικής ![]() ... ο αέρας μας αναγκάζει να αυτοσχεδιάζουμε για να κάνουμε ένα τσιγάρο ![]() ... κι άλλα κάστρα στο βάθος ![]() ... πλησιάζοντας στο Durness, BΔ άκρο της χώρας
|
|
|
|||
|
|||
|
κι άλλο!!!!!!
Δώσε μας και άλλο!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
... Κάτσε ρε Bill... Έχουμε και δουλειές
![]() Δεν βαρέθηκες τόσες φωτό???? Εγώ ακόμη δεν τις έχω δει όλες...!!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |
| Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |
| Ταξίδι στ' όνειρο | teo40 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 18-01-2009 21:37 |