![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ο Σταύρος .....!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...το οτι εχω Βαραντερο ειναι μια επιπλεον αποδειξη του οτι ειμαι θυμα τους και οχι κανενας κακοπροαιρετος αντιδραστικος... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ελα βρε...πλακα σου κανει ο Σταυρος ![]() και καταλαβαίνουμε πιστευω όλοι πολύ καλα εδω μεσα,πόσα κριτήρια θα πρέπει να λάβουμε υπόψην για την αγορά πλέον μιας μηχανής. την αναγκη της αξιοπιστίας λόγω οικονομικού και οχι μονο.. ![]() κάποιοι όμως,μπορούν ακόμη να ζήσουν το όνειρο!και μα τον Τουτάτις τους χαίρομαι!όπως ο τρελοχαρλεάς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Γιώργο ο καθένας με την τρέλα του και το μηχανάκι για πολλούς εδώ μέσα είναι τρέλα και δεν είναι ωραίο να "προσγειώνουμε" κάποιον που θέλει να μοιραστεί την χαρά του μαζί μας. Από όσο έχω διαβάσει έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα σε ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχω φίλους που μας θεωρούν στην κυριολεξία τρελούς που καβαλάμε 2 ρόδες (όποιες και να είναι αυτές) για να κάνουμε 2-3-5 10 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί π.χ δεν πέρνουμε το αεροπλάνο να κατεβούμε στο Μιλάνο να νοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο και να γυρίσουμε τις Άλπεις με τις βαλίτσες μας στο πορτμπαγκάζ, χωρίς αδιάβροχα, κράνη και άλλα όμορφα. Και μόνο το στήσιμο των ανταλλακτικών δείχνει το πως προσεγγίζει το θέμα ο Νίκος, όλα τα άλλα είναι για να χάνουμε την ώρα μας στο πληκτρολόγιο. Τα υπόλοιπα περί Varadero είναι για να κάνουμε την πλάκα μας και να αλληλοπειραχτούμε μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτάξ΄ τε ΚΛΑΜΑ....
Τα ####παιδα οι μηχανικοί πως κατάντησαν το ΜΩΡΟ ΜΟΥ.... ![]() ![]() Και ακόμα έχει πιο πολύ <βάθος> το βαρέλι..... Μου ... είπαν... ![]() Σαζμάν 6τάχητο..... στα αζήτητα. Απλά ,περίσεψε.... Μου απαγόρευσαν να το βάλω, γιατί θα σπάσει γρήγορα.... Δεν το αντέχει αυτό το Μοτέρ.... Σημειοτέον... Έχω <κουρέψει> ένα ίδιο στο παρελθόν με το (παλιό) μοτέρ... Και καλά που δεν σκοτώθηκα (συν γυναιξύ και τέκνοις)... ![]() Εεεε τι να κάνουμε έχει και ΠΩΛΕΙΕΣ η <ομορφιά> ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ανεμιστήρας τι ψύχει Νίκο ? έχει CPU η κυρία ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψύχει τα κύλινδρα όταν οδηγείς στην κίνηση της Αθήνας.
CPU??? Τι εννοείς?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Central Processιng Unit (Κοινως ---Ο....επεξεργαστείς σε εναν Υπολογιστη) spam on..... δεν ντρεπεσαι ρε φιλε να μας την δειχνεις ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ![]() ![]() ![]() ![]() Ντροπή σου ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 13-10-2010 at 13:54. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ειναι μακρυα απο τα κυλινδρα ![]() Εχει αεραγωγους απο κατω? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |