Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
επειδη εχω διαρκειας και στο μπασκετ αλλα και στο ποδοσφαιρο του ολυμπιακου,σου λεω κατηγορηματικα οτι οι αστυνομικοι οχι μονο δεν κανουν κουμαντο να παρκαρουν οι θεατες παρανομα αλλα αντιθετως παρα πολλες φορες ειναι κυριως στις στροφες και δεν αφηνουν να παρκαρει κανενας!βεβαια ο κοσμος καπου πρεπει να παρκαρει οποτε οταν δεν εμποδιζεται η διελευση οχηματων κανουν και τα στραβα ματια σε ορισμενες περιπτωσεις,αλλα δυστυχως η ελλειψη υποδομων parking δεν αφηνει περιθωρια...
|
φιλε μου μένω στο νέο φάληρο και το έχω δει επανειλημένως. Οι τροχονόμοι δεν επιτρέπουν μόνο σε σημεία που δεν υπάρχει καλή ορατότητα.Και μάλιστα ΠΡΟΤΡΈΠΟΥΝ να παρκάρουν πάνω στο κράσπεδο. Και το θέμα είναι οι στροφές? Αφού δεν αφήνουν τότε γιατί μετά δεν πάνε να κόψουν κλήσεις και να πάρουν πινακίδες? Αν παρκάρω όμως τη μηχανή στο πεζοδρόμιο αμέσως κάποιος θα βρεθεί να με πετσοκόψει. Γενικά ή επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται. Εγώ γνωρίζω ότι απαγορεύεται και είναι κ επικίνδυνο. Κατα τα άλλα η δεξιά λωρίδα της αρχής της εθνικής οδού είναι κατειλημένη νομίμως απλά κ μόνο επειδή έχει αγώνα. Οχι πες μου γράφει κάτι τέτοιο στον Κ.Ο.Κ.? Μπορεί να έχεις δίκιο να γκρινιάξεις ότι δεν έχει πάρκινγκ κ δεν γουστάρεις να πληρώσεις κ καλα κανεις αλλά αυτό είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού κ όχι δικό μου ή του αλλοδαπού μοτοσυκλετιστή τουρίστα που δεν ξέρει ότι παίζει ο Ολυμπιακός κ μόλις έχει φύγει από τον πειραιά για εθνική οδό. Αυτά φίλε μου δεν γίνονται ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες. Γκρινιάζουμε μόνο αν την πάθουμε εμείς ή κάποιος γνωστός. Αλλιώς δεν πειράζει, αφου παίζει ο (Ολυμπιακός ... Παναθηναικός...ΑΕΚ κλπ κλπ) στα τέτοια μας ο Κ.Ο.Κ.