![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Μάνο, ανοίγεις πολύ μεγάλο θέμα, και πολύ ενδιαφέρον.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάζω τα τελευταία του άρθρου, όπου βλέπω και την Aramco... Πολλά μηδενικά έχουν τα 320,000,000,000 χρέους + ΔΝΤ. Εάν από το 1981 με -8 φτάσαμε στο -320 + 120 ΔΝΤ, φανταστείτε τί θα δούμε στα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί....θα πουληθούν νησιά (ποιός λέει αποκλείεται... ![]() Κανείς δεν εγγυάται τίποτα ότι πολλά από τα παραπάνω δεν θα γίνουν. Κι άλλα ακόμα, ώστε να δυσχεραίνει η ποιότητα ζωής της μάζας, και να πλουτίζουν οι ελάχιστοι. |
|
|||
|
|||
![]()
το οριτζιναλ εγγραφο στο οποιο αναφερεται ο ''manossamos'' στο επισυναπτομενο!!
Ομως, απο τα λιγα αγγλικα που ξερω κι εχοντας διαβασει απειρα αποδεσμευνα εγγραφα της CIA, NSA κ.λ.π. που αφορουν το κυπριακο, την περιοδο της χουντας, το Βιετναμ και άλλα και δημοσιευονται σε μια σειρα βιβλιων που πωλουνται ελευθερα, το συγκεκριμενο μου φαινεται πολυ μπακαλιστικα γραμμενο!! το συντακτικο του ειναι περα ως περα της αμερικανικης ''δημοτικης'' και οχι της επισημης Διπλωματιας και εχει ενα σωρο ορθρογραφικα λαθη (π.χ. Cyprus's, logistics office's ) πραγμα ανεπιτρεπτο και χωρις προηγουμενο για την αμερικανικη διπλωματια! Ψαχνοντας, και αν και δεν εμπιστευομαι ως γνωστον τα καθε λογης blogs, ανακαλυψα το παρακατω οπου ο καθεις μπορει να βγάλει τα συμπερασματα του! http://troktiko-blog.blogspot.com/2010/10/blog-post_9543.html Last edited by GeorgeP; 17-10-2010 at 20:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχες υποσχεθει οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου,αλλα λογο φαινετε δεν εχεις.
![]() Κατ αρχην κομματοσκυλο δεν ειμαι και δεν παιρνω γραμμη και εντολες απο πουθενα και κανενα. ![]() Τωρα οποιος χαρακτηριζει τα μπλογκς καταπτυστα και υποπτα και μετα τα επικαλειται....ε,ας το κοιταξει..... ![]() Οσο για το αν ειναι αυθεντικο το χαρτι ή οχι,μυαλο δεν θελει,καθ'οτι αυτα που λεει το χαρτι εχουν γινει πραγματικοτητα. Ο Ανδρεας εστειλε τις πολυεθνικες σπιτι τους και οχι οι απεργιες οπως ευαγγελιζωνται οι πρασσινοι σωτηρες. Αυτος πεταγε το χρημα μουνταρία(που παιζαμε πιτσιρικαδες)με το Τσοβολα δωστα ολα. Αυτος μας εβγαλε απο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ![]() Αυτος εχτιζε βιλα στην Μιμη 1δις δραχμων,με χρηματα ''φιλων''(Τζωρτζ Χαλαγκ κ.α) Αυτος κατεβασε τις σημαιες απο ολα τα σχολεια και αλλα πολλα. Το χαρτι ας παει σε αναλυτη να αποφανθει την γνησιοτητα του. ![]() Αλλα καμμια φορα και αυτα τα εγγραφα σκοπιμως κρυβουν ατελειες μονο και μονο για να επικαλουνται οι αφελεις την γνησιοτητα. Τωρα αν πω(ο Ταδε σινφορουμοιτις ινε ομωφοιλοφιλως)αλλαζει το γεγονος,επειδη εκανα 10 ορθογραφικα λαθη? ![]() Οσο ο λαος τρωει ξυλο αλυπητο απο σωτηρες σαν τον Γιωργακη,που του κλεβει την συνταξη και το μεροκαμματο,τοσο αποκαλυψεις σαν αυτη ,γνησιες ή οχι θα βρισκουν ανταποκριση στον λαο. ![]() ![]() Last edited by manosamos; 17-10-2010 at 20:50. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ 1000 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ασχοληθηκα μαζι σου, δεν εχω καμια ορεξη εξάλλου!! Ασχοληθηκα με την μεταφραση του κειμενου που παρουσιασες, με σοβαρο και υπευθυνο τροπο, δημοσιευοντας το οριτζιναλ εγγραφο!!! Πραγμα που μαλλον θα επρεπε να κανει αυτος ο οποιος ανεβασε την μεταφραση! Αν ασχολιομουνα μαζι σου θα εκανα σχολιο και σε αυτα που εγραψες εσυ μετα την μεταφραση...δεν το εκανα ομως για να μην ασχοληθω μαζι σου!!! Αν δεν μπορεις να κατανοησεις την ελληνικη γλωσσα, το συντακτικο της, την σοβαροτητα των γραφόμενων και στο που αναφερονται.......πισω στα θρανια!!!!!! Δεν σου απαγορεψε κανεις να σχολιαζεις με σοβαρο τροπο τα νηματα του καθε uploader! σου απαγορεψα να χλευαζεις τα νηματα μου με ασχετα βιντεακια και αναφορες τυπου: Απόσπασμα:
Υ.Γ. 1= οπως βλέπεις το υπολοιπο ποστ σου το αφηνω ασχολιαστο....για να μην ασχοληθω μαζι σου οπως σου υποσχεθηκα!!!!! Υ.Γ.2= αν εχεις ορεξη για ιντερνετικο καβγα ασε το δημοσιο φορουμ και στειλε ΠΜ με bcc στους αντμιν οπως κανουν οι αντρες που εχουν κατι να πουν αλλα σεβονται τους υπολοιπους παρευρισκομενους οι οποιοι θελουν κατι σοβαρο να γραψουν στο κατα τα αλλα σοβαρο νημα που ανεβασες!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
οπως κανουν οι αντρες..........
![]() ![]() Ας μην αχοληθω με αυτο,εχει και τον Iron man στον ANT1......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα p/m παρακαλώ να απαγορευτούν.. Αυτά δεν γίνονται..
Εμεις τι θα διαβάζουμε???? ΑΑΑΑ τα ποτά δικά μου!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα μου δεν θα μπω σε αυτην την διαδυκασια που επιδιωκουν καποιοι!! Χαιρομαι παντως που ο καθρεπτης τους...... τους λεει την αληθεια γιατι απο ΄αλλους δεν την ακουνε/δεχονται!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο, το μήνυμά μου, έχει μια δόση χιούμορ.. και σημαίνει, ότι σας διαβάζω, γι αυτό και είπα ...όχι π/μ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλως στο δημοσιο μερος του φορουμ καλο ειναι να αποφευγοντα ιοι ''αψιμαχιες'' μεταξυ μας....για να γινουμε........ 4000 φιλοι!!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ | scorpiobmw | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 27-02-2011 21:50 |
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΣΙΤΑ ΓΙΑ GS 1200 ADV 08' | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 02-10-2010 09:22 |
ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ | boxerakias57 | Διάφορα | 17 | 26-06-2010 01:17 |
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ!!!! | GEO_K | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-03-2010 11:51 |
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ''O ΚΑΛΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΄'' | MARK | Χιούμορ | 2 | 11-12-2009 00:06 |