![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο στο Νικολα
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκια ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά τους λόγια!!!
Στο πόστ εδώ θα πώ μόνο για τον "διαγωνισμό" μιας και για την εκδηλωση τρέχει άλλο θεματάκι!!! Για μένα καταρχάς δεν ήταν ούτε διαγωνισμός ούτε τπτ το ιδιαίτερο .....10 λεπτά πριν μπώ μέσα έτρωγα χαμπουργκερ...και 20 λεπτά πριν κατέβηκα απο 3 κουραστηκές ώρες στο βουνό λόγω χαμηλών ταχυτήτων..... Όλα ξεκίνησαν σαν πλάκα και εξελίχθηκαν τόσο όμορφα.....2 λεπτά πριν μπώ μέσα το σκεφτόμουνα ....μήπως δεν το είχα με το τανκς ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ τα φιλαράκια που ήταν μαζί μου και χαρήκαμε μαζί αυτή την "νίκη" .... Καταρχάς να πούμε ότι δεν ήταν κάποιο είδος αγώνα ήταν ένα event μέσα στην όλη τη διοργάνωση που σκοπό είχε να περάσουμε καλά οι συμμετέχοντες και το κοινό και να κάνουμε τη πλάκα μας!!! Ευχαριστώ πολύ όλα τα φιλαράκια για την ψυχολόγικη συμπαράσταση πριν μπώ στη δοκιμασία ήταν υπεραρκετή...καθώς και για τις συμβουλές του vtheo-mits μιας και πιο έμπειροι στο χώμα.... Γενικότερα εγώ το χάρηκα πάρα πολύ πολύ.....και μόνο το να μπαίνεις σε μια πίστα σε μια δοκιμασία .....με μια μηχανή τόσο μεγάλη και ειδικότερα μπροστά σε ένα κοινό μοτοσυκλετιστών ήταν για μένα κάτι το πρωτόγνορο και μια τεράστια εμπειρία.... Τα πρώτα ζιγκ ζαγκ μπορώ να πώ ότι είχανε ένα βαθμό δυσκολίας μια και το σημείο είχε γρασίδι-λάσπη....οι πέτρες ίσως ήταν το πιο εύκολο κομμάτι...αν και το φοβόμουνα μαζι με το "ποταμι" γτ μια πιθανή πτώση εκεί μπορεί να είχε και κάποιο τραυματισμό.....το πέρασμα των κορμών είναι θέμα ισσοροπίας σε μηδενικές ταχύτητες όπως και όλη η φιλοσοφία της διαδρομής ήταν θέμα ισσορο΄πιας σε μηδενικές ταχύτητες.....Πέρασμα ποταμίου...με φόβιζε πολύ γτ δεν ήξερα ο "βυθός" σε τι κατάσταση ήτανε .....τελίκα το τέρας βγήκε μια χαρά....τα βουναλάκια όσο και εύκολα νόμιζα ότι ήταν ίσως ήταν και απο τα πιο δύσκολα κομμάτια..... Θέλω να πώ ένα πρώτο και μεγάλο ευχαριστώ σε κάποια φιλαράκια που έχουμε γυρίσει τα μισά βουνά της ελλάδος μαζί.....και απο αυτούς έχω μάθει τα πάντα Τους αφιερώνω την "νίκη" μου: WetAndDirty(δάσκαλό) vtheo Firered Vlassis Μιχάλης(καθηγητής) Lempoi Φιλαράκια αφιερώνω την πρωτιά στις διαδρομές που έχουμε κάνει στα βουνά.....στις τούμπές που έχουμε φάει στις λάσπες και στα χωράφια....στις σκηνές που έχουμε στήσει κ έχουμε μείνει όλοι μέσα!!! Να΄σται καλά ότι και να κάνετε....και ξέρετε μαζί σας και στην άκρη του κόσμου..... Κρίμα γτ έψαξα να βρώ τα παιδιά απο το φόρουμ μιας και ήθελα να έρθουνε να κάνουμε μπούγιο και να μου δώσουνε ένα μπλουζάκι του φόρουμ την ώρα της απονομής και των φοτογραφιών απο την εταιρεία αλλά δεν βρήκα κανέναν...και είχα αργήσει για να μπώ μέσα.... Vasorfa-Vtheo-Mits-L3f-Nibo-Kostas366 ξεχνάω και κάποια παιδιά που δεν ξέρω τα nicknames ευχαριστώ φιλαράκια για την υποστήριξη......και για τις αγκαλιές να είστε καλά!!!! Να πώ ένα μεγάλο ευχαριστω στη μαμα εταιρεία BMW που δυστυχώς είναι η μοναδική στον ελληνικό χώρο που διοργανώνει τέτοια μεγάλα events που προάγουν τον μοτοσυκλετισμό και τα μοτοσυκλετιστικά ιδεώδη γενικότερα.....Και ένα μεγάλο ευαριστώ για την δωροεπιταγή 500 euro που μου δώσανε σαν νικητής του "διαγωνισμού" Θα κλείσω με μια φράση που λέω όταν γυρνάω σπίτι στον πατέρα μου και την μάνα μου μετά απο ε΄να ταξίδι είτε αυτό είναι στα βουνά της ελλάδας είτε στο εξωτερικό είτε μια μονοήμερη και με αγκαλιάζουνε γτ λέει γύρισε το παιδί θα κοιμηθούμε ήσυχοι λόγω του ανγχους που έχουνε ..... Γύρισα πιο γεμάτος σαν άνθρωπος....πιο έμπειρος σαν μοτοσυκλετιστής ....και πιο όμορφος σαν Νίκος..... Νά΄σται όλοι καλά και πάλι ευχαριστώ για τα καλά λόγια |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Νικόλα,κρίμα δεν ήμουν εκεί να σε καμαρώσω..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός! Σε χειροκρότησα και εγώ στο Σοφικό και χαίρομαι όταν κάποιος είναι όχι μόνο καλός αναβάτης αλλά cool γενικότερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε...κρίμα που δεν σε γνώρισα στο event..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπραβο για την πρωτια! Να μη ξεχναμε οτι πολλοι τρεχουν και διακρινονται αλλα πρωτος βγαινει ΕΝΑΣ! |
|
|||
|
|||
![]()
...πάντα τετοια τρελε!!! Αυτα ειναι , παντα ορθιος και παντα μα παντα λασπομενος!!!!!...
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια ρε παληκάρι.Και στη ζωή σου, πάντα πρώτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος!! Έχεις αέρα φίλε μου και φάνηκε.. Μπράβο σου και πάντα επιτυχίες!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Ντάνι Πεντρόσα νικητής στο Σάχσενρινγκ | S.T | Αγώνες | 8 | 20-07-2010 23:14 |
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 14:04 |
Ο νικητής του Rally Dakar 2010 Cyril Despres | wet & dirty | Αγώνες | 8 | 06-02-2010 09:20 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 18:22 |
O Chris Pfeiffer νικητής του German Open | danaos | Αγώνες | 6 | 21-07-2009 00:09 |