![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και 10.000 χλμ, άρχισα να βάζω μόνος χέρι στην μηχανή μου, που σημαίνει: αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρο αέρα, βαλβολίνη σαζμαν και διαφορικού και μπουζί. Να σημειωθεί ότι δεν είμαι μηχανικός και είμαι και λίγο μποέμ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις γύρισα από το συνεργείο του Πειραιά. Να επισημάνω πως δεν είναι πια μέλος της αλυσίδας BMW για αποφυγή παρεξηγήσεων και η μηχανή μου είναι 1150GS Adv. Το σέρβις περιελάμβανε μεταξύ άλλων αλλαγή λαδιών, φίλτρων λαδιού και βενζίνης, αντικατάσταση φίλτρου αέρα με Κ-Ν, αντικατάσταση μπουζί, αντικατάσταση στα τακάκια φρένων εμπρός - πίσω (τα πίσω τακάκια τα είχα αγορασμένα από παλιά (BMW), τα μπροστά Brembo), ρυθμίσεις βαλβίδων, καθαρισμός - ρύθμιση injection, αλλαγή υγρών φρένων, βαλβολίνες. Εγινε γενικός έλεγχος και ρυθμίστηκε ο εμπρός τροχός, που από λάθος τοποθέτηση κατά την αλλαγή ελαστικών τα τακάκια δεν πάταγαν σωστά και φρέναραν τη ρόδα στην μία πλευρά της δαγκάνας ακόμη και όταν δεν ήταν το φρένο πατημένο, ενώ ρυθμίστηκε και το γκάζι που ήταν πολύ σφιχτό και έβρισκε και στο άνοιγμα και στην επαναφορά. Μοναδική παρατήρηση εκ μέρους του μάστορα ήταν πως ο πύρρος στην πεταλούδα εισαγωγής του injection θα χρειαστεί κάποια στιγμή επισκευή και με συμβούλεψε να πάρω κιτ επισκευής από ιντερνετ (~50€+εργασία) και όχι όλη την εισαγωγή που δίνει η BMW (370€+εργασία)
Η γενική εντύπωση όταν το οδήγησα ήταν μιας μηχανής πιο ανάλαφρης σε αίσθηση, ενώ "άρπαζε" και από πιο χαμηλά. Για τα Brembo δεν έχω άποψη ακόμη, αφού πρέπει πρωτα να γράψουν κάποια χιλιόμετρα για να φανεί η αποτελεσματικότητά τους. Σε γενικές γραμμές πάντως δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε στη μηχανή. ![]() Στο ταμείο η εργασία κόστισε 110€ και τα ανταλλακτικά 257€. Σύνολο 367€ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ). Για όποιον θέλει έχω τα αναλυτικά τιμολόγια για σύγκριση τιμών στα ανταλλακτικά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σκέφτεσαι να μας πεις το συνεργείο ή θα το κρατήσεις μυστικό? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! | riko46 | Ένδυση | 15 | 12-06-2010 17:45 |
Εώς πότε θα μας κυβερνούν οι συντεχνίες... | frits | Ελλάδα | 5 | 29-05-2010 20:14 |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Αν αυτό το περιστατικό είναι αλήθεια η Ολυμπιακή θα γινόταν πολύ ρόμπα Α' | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 15-12-2009 22:45 |
Πως θα έπρεπε να είναι η ζωή μας | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 12:15 |