GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 21-10-2010, 15:10
BUSA MAKIS Ο/Η BUSA MAKIS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW F650GS SUZUKI HAYABUSA
Προεπιλογή Απάντηση: Καρφώματα στο ΣΔΟΕ από... συγγενείς και γείτονες!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σου πω, εγώ που ποτέ δεν κυκλοφόρησα με τρύπια εξάτμιση, δεν πέταξα ποτέ γόπα ή σκουπιδάκι στο δρόμο, δεν πήγα ποτέ σκουπίδια στον κάδο του γείτονα, αλλά τα κράταγα σπίτι μου μέχρι να αδειάσει ο δικός μου, δεν με απασχολούν καθόλου τα παραπάνω. Δεν θέλω να μοιάσω στον Έλληνα που δεν σέβεται τη δικιά μου ελευθερία και το μόνο που τον νοιάζει είναι η δικιά του.

Μακάρι να τους μοιάσουμε στα θέματα σεβασμού του συνανθρώπου, αν και αυτοί ποτέ δεν τα σεβάστηκαν διαχρονικά...

Καρφωτή και πάλι καρφωτή μέχρι να σταματήσουμε ο ένας να ενοχλούμε τον άλλον, ιδίως όταν αυτός δεν μας έχει ενοχλήσει.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Έχω κάνει κι εγώ 25 χρόνια στη Γερμανία και είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος tsompanis είναι.

Σαν Ελληνάρας κι εγώ μια φορά βιαζόμουν να πάω κάπου και επειδή είχε μποτιλιάρισμα (stau) στον αυτοκινητόδρομο την έκανα δεξιά στη λωρίδα ΛΕΑ για να βγω στην επόμενη έξοδο. Από μακριά βλέπω το περιπολικό και χώνομαι μπροστά σε ένα Γερμανό για να γλυτώσω από τον αστυνομικό αλλά μάταια γιατί με έδωσε ο Γερμανός.

Είχε άδικο ο Γερμανός που με έδωσε στον αστυνομικό ??
Όχι βέβαια.
Γιατί μλκες είναι οι άλλοι που περιμένανε κανονικά στη ουρά κι εγώ ο έξυπνος??

που να συμβεί αυτό εδώ στην Ελλάδα.
Ξερετε τι γίνεται στη Γερμανία όταν ο δρόμος από 2 λωρίδες γίνεται μία ??
Μπαίνουν τα αυτοκίνητα στη μια λωρίδα όπως το φερμουάρ που κλείνει.
ένας άπό τη κανονική λωρίδα προχωρά και από πίσω του μπαίνει ο πρώτος από τη λωρίδα που κλείνει και πάει συνέχεια. Εδώ στην Ελλάδα τι γίνεται παρακαλώ ??
Ο καθ' ένας για τη πάρτη του. Πρώτα το ΕΓΩ και να πάει να .......ο συνάνθρωπός μας.

Επίσης δεν καταλαβαίνω πως από καμικάζι οδηγός στην Ελλάδα, μόλις βγεί στο εξωτερικό γίνεται αρνάκι.

Για να ξεκαθαρίσω.
Το κράτος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και δεν πρέπει να περιμένει από το πολίτη να του δείξει "να αυτός φοροδιαφεύγει".
Αυτό θα πρέπει να είναι η εξαίρεση.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης