![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-04-2009 at 16:41. Λόγος: Αλλαγή σε *********** |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπητέ, να αποφεύγεις τα υβριστικά σχόλια προς τους συμφορουμίτες μας !!! ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Για δεύτερη φορά;......ουκ ανδρός σοφού!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Re gues χαλαρώστε τον ξέρω τον συμφορουμίτα σας και έκανα πλάκα για να καταλάβει ότι μπήκα στο forum....!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτά που γράφουμε εδώ τα διαβάζουν και άλλοι και όχι μόνο ο συμφορουμίτας σου και εσύ ![]() Πρώτα τσεκάρουμε το περιβάλλον που μπαίνουμε και μετά γράφουμε ότι μας κατέβει... ![]() Χάρηκα που τα είπαμε και καλωσήρθες στην παρέα του GSforum ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Skippybiείπαμε ΟΚ δεν είναι το πρώτο forumπου γίνομαι μέλος και ξέρω και το περιβάλλον και το τι γράφεται κατά καιρούς…..
Θέλω όμως να σε ρωτήσω, έχεις καμιά σχέση με downuder…!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
(off topic) Πέρνα κ απ' τα καλωσορίσματα να σε γνωρίσουμε κι εμείς ..... ![]() .
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωρίς internet κινδυνεύει να «μείνει» ο μισός κόσμος | gtbike | Επικαιρότητα | 7 | 17-01-2009 19:16 |
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 09-01-2009 23:22 |
Επιδιόρθωση στον Internet Explorer | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 20-12-2008 13:04 |
"Ιώσεις" στον Internet Explorer | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 16-12-2008 08:27 |