GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Γενικά - Αναβάτης

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-10-2010, 22:28
spirgs Ο/Η spirgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ATHINA
Μoto: 1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....

TO SYNERGIO EINAI SAN TON GIATRO.SE ALLON ARESEI KAI SE ALLON OXI.DEN SOY ARESEI DEN XANAPAS.ETSI APLA
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2010, 22:37
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirgs Εμφάνιση μηνυμάτων
TO SYNERGIO EINAI SAN TON GIATRO.SE ALLON ARESEI KAI SE ALLON OXI.DEN SOY ARESEI DEN XANAPAS.ETSI APLA
ετσι απλά μπορεί να είναι όπως λες και ο καθένας να κάνει τις επιλογές του.Ομως όταν στο διαδίκτυο μπορείς και βρίσκεις όλες τις πληροφορίες θετικές ή αρνητικές για ένα συνεργείο π.χ. ,γλυτώνεις χρήματα και ταλαιπωρία και έχεις και την ψυχική σου ηρεμία τότε δεν το δοκιμάζεις το συνεργείο αυτό.Πηγαίνεις αλλού εκεί που οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι.
και εγώ πριν καταλήξω αλλού πέρασα από εκεί .δεν ενημερώθηκα από εδώ ή δεν είχε γράψει κάποιος κάποια άσχημη εμπειρία του.Την πάτησα και έμαθα και ψάχνω πριν πάω σε συνεργείο πλέον.
Reply With Quote
Παλιό 01-11-2010, 22:36
spartiatis Ο/Η spartiatis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: athens
Μoto: GS1200 ADVENTURE

O γιατρός είναι επιστήμονας και κάνει ένα λειτούργημα,τώρα αν είναι καλός ή κακός δεν εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις του αλλά κυρίως από το χαρακτήρα του κι είναι κυρίως ανεξάρτητος.Ο μηχανικός είναι κι αυτός επιστήμονας σε εισαγωγικά κι οφείλει να σέβεται τον πελάτη,το κυριότερο όμως είναι να αγαπάει αυτό που κάνει!Το θέμα δεν είναι να αλλάζουμε συνεργεία και μηχανικούς αλλά να υπάρχουν σωστοί άνθρωποι!
Reply With Quote
Παλιό 07-11-2010, 21:30
spartiatis Ο/Η spartiatis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: athens
Μoto: GS1200 ADVENTURE

Χθες σε μια συζήτηση με ένα φίλο που χει κι αυτός την ίδια μηχανή μου είπε πως το λαστιχάκι αυτό λέγεται ´´μπολσοι᾽᾽αν κατάλαβα καλά και θα ρωτήσει ένα φίλο του μηχανικό αν έχει κάποιο να μου δώσει δωρεάν!!!Μου τηλεφώνησε ο εν λόγω μηχανικός και μου είπε να περάσω από εκεί να μου το τοποθετήσει δωρεάν!!Αυτά!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης