![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
TO SYNERGIO EINAI SAN TON GIATRO.SE ALLON ARESEI KAI SE ALLON OXI.DEN SOY ARESEI DEN XANAPAS.ETSI APLA
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και εγώ πριν καταλήξω αλλού πέρασα από εκεί .δεν ενημερώθηκα από εδώ ή δεν είχε γράψει κάποιος κάποια άσχημη εμπειρία του.Την πάτησα και έμαθα και ψάχνω πριν πάω σε συνεργείο πλέον. |
|
|
|||
|
|||
|
O γιατρός είναι επιστήμονας και κάνει ένα λειτούργημα,τώρα αν είναι καλός ή κακός δεν εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις του αλλά κυρίως από το χαρακτήρα του κι είναι κυρίως ανεξάρτητος.Ο μηχανικός είναι κι αυτός επιστήμονας σε εισαγωγικά κι οφείλει να σέβεται τον πελάτη,το κυριότερο όμως είναι να αγαπάει αυτό που κάνει!Το θέμα δεν είναι να αλλάζουμε συνεργεία και μηχανικούς αλλά να υπάρχουν σωστοί άνθρωποι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χθες σε μια συζήτηση με ένα φίλο που χει κι αυτός την ίδια μηχανή μου είπε πως το λαστιχάκι αυτό λέγεται ´´μπολσοι᾽᾽αν κατάλαβα καλά και θα ρωτήσει ένα φίλο του μηχανικό αν έχει κάποιο να μου δώσει δωρεάν!!!Μου τηλεφώνησε ο εν λόγω μηχανικός και μου είπε να περάσω από εκεί να μου το τοποθετήσει δωρεάν!!Αυτά!
|
![]() |
|
|