![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θερμαινομαινα ειναι αλλα αλλαξα μονο τα λαστιχα οχι και τις αντιστασεις. Τιμη: εργασια (24 ευρω -25%) 18 & γκριπς (49.12 ευρω -15%) 41,75 Συνολο: 59,75 + φπα = 73,49 ευρω |
|
|
|||
|
|||
|
εχτες παρελαβα την μοτο απο τον θαναση. τελικα αυτος οπως και εγω δεν πιστευουμε σε εξωγηινους , ουτε οτι αυτοι μου πεταξαν τα λαδια στο διαφορικο .
αν και στον β######## μου ειπαν (επισιμαμε εγραφο) οτι η μοτο δεν εχει διαροη λαδιου αυτην που ειδατε στην φωτο ο θανασης βρικε οτι εχανα λαδια απο την τσιμουχα εξωδου του αξωνα. λογο του οτι ηταν ελλατοματικη. οποτε ουτε φαντασια μου,κατα β########. ειναι ουτε τα ψηχολογικα προβληματα που πρεπει να ξεπερασω, κατα τον υπευθηνο τησ bmw hellas του μ###. βλεπετε υπαρχουν μαστοροι με αρχ###α που ειναι αγνωστοι στον κοσμο , και αρχ###α μαστοροι που ειναι επωνιμοι και τρανοι. που ολοι αυτοι οι επωνυμοι δεν αξιζουν ουτε μια τριχα απο τα αρχ###α του. τωρα ειναι δικια μας επιλογη σε πιον θα εμπιστευτουμε στην ασφαλεια μας. εγω μερχη τωρα ψηφιζω θαναση δαγκοτο. και οχι επωνυμουσ καραγκιοζηδες... |
|
|
|||
|
|||
|
Ηρθε η ωρα να κανω και εγω servis 10.000 χλμ. Πως μπορουμε να το κανονισουμε?
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πραγματικα ευχομαι η καλη δουλεια του συγκεκριμενου συνεργειου να συνεχισει και σε βαθος χρονου γιατι η αυξηση της πελατειας και η <<αναβαθμιση>> του ονοματος του στον χωρο συνηθως αλλαζει και τις ισσοροπιες ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μεχρη τορα παντος ειναι ΜΑΚΡΙΑ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.:sm5:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτην την αλλαγη θελω και εγω ... Ευχαριστω για την ενημερωση ... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
| MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |