![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι να σου πάνε τα πραγματα όπως σχεδιάζεις και να γίνει!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..Κ'εσενα σου ευχομαι καθε ταξιδιωτικη σου ιδεα να γινει πραγματικοτητα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το σχεδιο.
Καποιοι ρωτησανε για χλμ και μερες. Με τα εξοδα, τι γινεται? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι στα πολυ πρόχειρα... δε σε φτάνει το ταληρακι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε λεω για μενα...
![]() Γι'αυτους που το προγραμματιζουν το λεω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ετσι προχειρα λεω 3.000 με 3.500 ευρωπουλα..αλλα για να φτασουμε στο ταληρακι, οπως λεει και ο φιλος Κωστας, πρεπει να βαλουμε και καμποσα παρτι με ρωσιδες.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
3500...??? Σαν λιγα τα βλεπω
|
|
|||
|
|||
![]()
Το βλεπω απο προσωπικη αποψη..ο καθενας πραττει και διαφορετικα..Εγω ποτε δεν εχω ξεπερασει αυτο το ποσο σε ταξιδι, με το ιδιο χρονικο διαστημα. Και μιλαω για τους ακριβοτερους προορισμους της Ευρωπης. Και ξεκαθαριζω οτι ενα τετοιο ποσο αφορα τα λειτουργικα εξοδα του ταξιδιου και οχι τα εξτρα..πχ δωρα αγορες και διαφορα τετοια...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() χαίρομαι για το ωραίο ταξίδι που σκαρώνεις προφανώς για το καλοκαίρι.... έτσι επιβεβαιώνεις και το nickname σου το ποσό που υπολογίζεις, αφού ξέρεις τι σου γίνεται και έχεις την πείρα, είναι κοντά στην πραγματικότητα και όσα ξέρει ο νοικοκύρης.... καλά να περάσεις... όπου τελικά και να καταλήξεις ![]() Last edited by Syvaris; 29-03-2011 at 00:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστω πολυ Βανα και Θαναση να ειστε καλα, το ταξιδι να ειμαστε καλα θα γινει, και ευχομαι οτι καλυτερο και ταξιδιαρικο να κανετε κ'εσεις αυτο το καλοκαιρι... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετοιμάζομαι μάλλον του χρόνου για Σκωτία! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 31 | 10-10-2010 20:56 |
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου | syan | Χρήσιμα | 4 | 24-06-2010 12:28 |
‘‘Κεραμέων Έργα’’ δημιουργίες ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 13-10-2009 17:10 |
Και του χρόνου παιδιά !! | adventure | Ελλάδα | 9 | 03-03-2009 21:29 |