GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Ομαδικές Αγορές

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 12-04-2009, 16:14
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και για τους αγοραστές και για τον έμπορο που πέτυχε (και καλά έκανε - και εγώ με εμπόριο ασχολούμαι) αρκετά εύκολα μια καλή πώληση και μια καλή διαφήμιση (και ξαναλέω επειδή ξέρω ότι θα γκρινιάξετε ότι καλά έκανε).

Ήταν μια πετυχημένη και για τις δυο μεριές εμπορική συναλλαγή.

Τώρα κάποια θέματα (και δεν θεωρώ ότι χαλάω το thread μια και ο σκοπός του τελείωσε - έγινε η ομαδική αγορά, τακτοποιήθηκε κλπ.).

1) Δεν κατάλαβα γιατί ενόχλησε κάποιους ότι έστειλα ένα PM. Πραγματικά δεν το κατάλαβα. Διάβασα πράγματα όπως ότι ο κος. Σαββίδης έχει δουλειές (σε αντίθεση με ποιον δηλαδή), λες και δεν είναι δουλειά η ερώτηση ενός μελλοντικού πελάτη (ειδικά αν απαντιέται με μια γραμμή). Μάλιστα στο... δρόμο, φάνηκε ότι δεν ήμουν ο μόνος που έστειλα PM (ο ίδιος το είπε) απλά είμαι ο μόνος που το είπα. Άμα είναι οι άλλοι (επτά είπαμε;...) ας βγουν να το πουν, να φάνε το μερίδιο τους από flaming (flaming που όπως είπα ΔΕΝ κατάλαβα, αλλά αφού το έφαγα να το φάνε και οι άλλοι).

2) Το PM που δεν απαντήθηκε και παρουσιάστηκε τόσο... "συνομοσιολογικά" από τον ίδιο τον κο. Σαββίδη, επίσης δεν κατάλαβα γιατί αντιμετωπίστηκε έτσι. Η ερώτηση μου ήταν σαφής, η απάντηση μπορούσε να ήταν επίσης σαφής (πχ. "όχι"). Ρώτησα αν υπάρχει λόγος να βάλω σε αγγελία το δικό μου BT σετ και αν πουληθεί (εννοείται όχι σε ένα μήνα, αλλά πχ. σήμερα ή την βδομάδα που μπαίνει), αν μπορώ να θεωρηθώ μέσα στην ομάδα της ομαδικής αγοράς, αφού ΕΔΩ έμαθα για αυτή την προσφορά αλλά δεν την προλάβαινα ενώ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ μπορεί να μην είχα 200-τόσα ευρώ αυτή τη στιγμή. Όπως είπα, αν δεν του άρεσε η ερώτηση μπορούσε απλά να πει "όχι δεν γίνεται" αντί να με παρουσιάσει (έστω ανώνυμα, αλλά βλέπετε δεν είμαι τέτοιο άτομο) σαν κάποιον που πήγε να κάνει... κάτι υποχθόνιο. Υποχθόνιο θα ήταν (αλλά και βλακώδες) να στείλω PM και να λέω "ψιτ, σε εμένα θα κόψεις και άλλα δέκα ευρώ γιατί βοήθησα στην οργάνωση, τρεις πωλήσεις είναι δικές μου" (ψέμα λέμε τώρα). Στην ίδια μου την αγγελία σε αυτό εδώ το site, λέω ότι θέλω να κάνω μια αλλαγή και δεν με παίρνουν τα λεφτά. ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΘΥ δηλαδή μπορούσα να κάνω. Η ερώτηση ήταν σε PM γιατί ακριβώς δεν ήθελα να χαλάσω τους κανόνες της ομαδικής αγοράς και ήταν και είναι στην διακριτική ευχέρια του ΕΜΠΟΡΟΥ αν ήθελε να δώσει ακόμα ένα σε αυτή την τιμή μεθαύριο. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την αντιμετώπιση. Δεν κρύβω μάλιστα ότι ΑΝ πουληθεί το σετάκι μου τώρα κοντά, εγώ θα πάω στον κο. Σαββίδη και θα του πω να γίνει καλύτερη τιμή (κοντινή ή ίδια σε αυτή που πετύχατε). Φυσικά και θα το κάνω, κακό είναι; Αν θα τη δώσει είναι δικό του θέμα. Αν εγώ το πάρω αν δεν την κάνει, δικό μου. Δεν είναι ούτε δικό του θέμα αν θα το πάρω χωρίς να κάνει τιμή, δεν είναι δικό μου θέμα αν θα πρέπει ή όχι να την κάνει την τιμή και σίγουρα τελικά δεν είναι δικό σας θέμα (των τρίτων) κανένα από τα δυο. Είναι σαφή αυτά; Είναι παράλογο τίποτα από αυτά;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι (ειλικρινή) συγχαρητήρια για την προσπάθεια στους οργανωτές και "μεγειές" στους νέους κατόχους.

Last edited by NLS; 12-04-2009 at 16:17.

Tags
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης