![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....παιδες εγω απο τωρα για φαγητο δεν ειμαι σε ολα τα αλλα μεσα φυσικα...
α μην ξεχασω θα εχω και την on board HD camera μαζι μου...χιχι |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω την αληθεια και γω το θεωρω λιγο δυσκολο για φαγητο. Ισως να τσιμπουσαμε κατι στα γρηγορα. Θα προτιμουσα να εκανα περισσοτερα χιλιομετρα χωμα, γιατι ποιος ξερει ποτε θα ξαναπαω.
|
|
|||
|
|||
![]()
μεσα και εγω στο λασπωμα!
![]() ![]() emix KTM SUPER ENDURO danaos KTM SUPER ENDURO vasorfa ?????? spacemail66 KLR 250 L3f GS 800 man !!! DRZ 400 nibo GS 800 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Επιπλέον όπως βλέπω όλοι το μυαλό μας στο φαϊ το έχουμε... ![]() ![]() ![]() Last edited by Πάνος; 29-10-2010 at 22:05. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() \ Ελπίζω να τα καταφέρω....αλλιως καλη βόλτα,,,,, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...Καλημέρα αδέλφιά....
Λοιπόν η βόλτα εγινε και ηταν τέλεια... κάλα η παρεα φανταστική οπως πάντα γνώρισα καινουργιους φίλους αλλα και ξανα βρέθηκα με παλιούς... Νικόλα ΝΙΒΟ , Μανο ΜΑΝ , Πανο spacemail , Ηλία ΕΜΙΧ , Στελάρα και συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του παιδιου με το dacar...να ειστε καλα για την ομορφη παρεα... Ελπιζω να περασατε και εσει καλα οπως και εγω... Η διαδρομη πολυ καλη γρηγορη με μεγαλες φλαταδουρες ομορφα περασματα...και πολυ λασπη....Ηρωας ο spacemail χωρις χωματινα...αλλα δεν μασισε καθολου...Μπραβο!!! το εχουμε πει πολλες φορες ελατε παρεα περναμε ομορφα θεληση να υπάρχει και να μην ντρεπεστε για την βρωμικη bmw ή οτι αλλο καβαλατε..... ![]() ![]() Λοιπον φωτο εγω δεν εχω αλλα εχω βιντεο ... ..πρωτο η αρχη της διαδρομης... οι πρωτες φλαταδουρες..... "καλή" κατηφόρα ακομα ποιο "καλη" ανηφορα...χιχιχιχι οι πρωτες λάσπες... λασπο-περάματα.... η παρεα μας...παιδες να ειστε καλα ολοι .... νερο λακοι... πολυ γρηγορη φλαραδουρα.... το τέλος της δικής μου διαδρομής...λασπες τι αλλο χαχαχα αυτα απο εμενα... προσπαθουσε να σας εχω ολους μεσα στα πλανα οσο γινοταν φυσικα... Να ειστε καλα αλλη μια φορα ευχαριστω.... Δαναος...... τα ξανα λεμε σύντομα λασπωμενοι φυσικα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παίδες .... όμορφη παρέα σε καταπληκτικές διαδρομές ....
Ντάνυ έγραψες με τα βίντεο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολλή ωραία βόλτα κάναμε, την κατά ευχαριστήθηκα.
Η παρέα super. ![]() Γρήγορα να τα ξαναπούμε, ξανά λασπωθούμε. Η διαδρομή σε αρχείο Google earth, όποιος το θέλει για gps υπάρχει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδιά πρέπει να ήταν πολύ ωραία. Για να αρχίσω να το σκέφτομαι για επόμενη βόλτα, κάποιες ερωτήσεις: Η GS 1200 το έβγαλε καλά? Το GPS, τους είχε αυτούς τους δρόμους? Βενζίνη βρήκατε? Με τι κάμερα βιντεοσκόπησες? Έγραψες πολύ αλλά και καλά… Τα λάστιχα ‘σκίζονται’ πολύ, ή περισσεύουν και για άλλη βόλτα? Στο Google πώς σηματοδοτήσατε την διαδρομή? Τελικά φάγατε ή... φύγατε? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11 | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 156 | 22-11-2010 01:30 |
Αθηνα-Λαδωνας απο χωμα 17-18 Ιουλιου | nibo | Χωμάτινες εξορμήσεις | 34 | 05-08-2010 07:03 |
KTM 950 Adventure και χωμα | emix | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 31-03-2010 06:27 |
Μποτες για χωμα:εντουραδικες ή μπασταρδες;;; | nibo | Μπότες | 5 | 18-02-2010 10:14 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 19-11-2009 23:44 |