![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο δαιμον του τυπογραφειου...Η αλλαξες και κατι ακομα απο την μπαταρια?του συναγερμου>? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η ένδειξη όμως στο καντράν που ήταν η ερώτηση αλλά είναι και το σοβαρό, ήταν για την μπαταρία του συναγερμού. άλλωστε αν σε κάποια περίπτωση δεν θέλει αλλαγή η μπαταρία του συναγερμού και θέλει μόνον του τηλεκοντρόλ, ΔΕΝ θα έχει ένδειξη στο καντράν... ![]() Last edited by ckk; 31-10-2010 at 20:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαξα τις 2 μπαταριες απο την κεντρικη μοναδα του συναγερμου ,και εσβησε η ενδειξη στο καντραν αμεσως. Απο το τηλεχηριστιριο ευτηχως οχι ακομα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου. Κάνεις τραγικά λάθη και θα σου κοστίσουν κάποια χρήματα. Οι μπαταρίες δεν πρέπει να είναι σε φόρμα όπως λες. ¨όταν αποφορτίζεται κάνεις μία ταχεία φόρτιση. Υπάρχει όργανο μέτρησης και σχετικά χαμηλού κόστους. Σε ένα καφέ μπορούμε να πούμε περισσότερα. Μην ασχολείσαι πάντως με την Μπαταρία διότι υπάρχει και ο κίνδυνος να καταστρέψεις τον υπολογιστή της μηχανής σου ή να κάψεις την ανόρθωση……………….
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί λες για 2 μπαταρίες ;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και για να ολοκληρωσω,,,,,,,,,ΕΧΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι να πω....κανω τοοοοοσο λαθος? ![]() ![]() Οσο για τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ,,,,γαυτο ειμαστε εδω φίλε μου---για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο...! ![]() Last edited by vasorfa; 01-11-2010 at 12:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην ηρεμια.
![]() ο συναγερμος της BMW στη μοναδα εσωτερικα ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ )φοραει 2 μπαταριες 3volt η μια. Σε περιπτωση που δεν μπορει να παρει ρευμα απο την κεντρικη 12 volt μπαταρια π.χ. λογο αποπειρας κλοπης να κοψουν τα καλωδια ,να μπορει για καποιο ευλογο χρονο να λειτουργει ο συναγερμος .Το ιδιο συστημα εχουν και οι συναγερμοι σε σπιτια- μαγαζια σε περιπτωση που κοπει το ρευμα απο Δ.Ε.Η. Στο κανταν μου εβγαζε την ενδειξη D W A μαζι με ενα σχημα αδειας μπαταριας διπλα. Μολις τις αλλαξα επαψε να εμφανιζεται . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
,ετσι αποφευγεται η υπερφοτιση μαζι με τις αναλογες συνεπειες . Ισως γιαυτο και να ειναι ο 3 χρονος που την εχω,η πρωτη με πηγε 1 χρονο ,μετα πηρα φορτιστη και την κραταω ακομα στην Ζωη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό βράδυ να έχεις.............. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μπαταρια f800gs | man gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-10-2010 10:08 |
Τι μπουζι? | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2010 16:33 |
μπαταρια | BATALOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 24-01-2010 13:11 |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 15-06-2009 23:05 |
Τι πιστευεις; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 06-05-2009 23:41 |