![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ ξέρω ότι μου έχουν φάει αρκετά χρήματα για ανενεργό λογαριασμό
ξέρω επίσης ότι αυτά που γράφονται στο πρώτο post μπορεί να είναι έτσι (ή μπορεί και ΝΑ ΜΗΝ είναι και να είναι urban legend) αλλά το σίγουρο είναι ότι αντίθετα με κάποια άλλα νομικά συστήματα, το Ελληνικό δεν προβλέπει την έννοια του δεδικασμένου (ας με διορθώσει κάποιος νομικός), άρα το να τους πούμε ότι το τάδε δικαστήριο είχε αποφασίσει το τάδε, θα τους κάνει να μας πουν "ε πηγαίντε μας στο δικαστήριο και εσείς" (για να μην πω τι θα τους κάνει να πουν από μέσα τους)... ξέρουν ότι το 99.999% δεν θα το κάνει και αν το κάνει θα πρέπει να έχει ΠΟΛΥ χρόνο και όρεξη να παρακολουθήσει το θέμα (και με έναν έτσι κι αλλιώς πληρομένο δικηγόρο από την πλευρά της τράπεζας απλά να σκορπά εφέσεις) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξερω αν μπορουμε και θελουμε να τραβιομαστε στα δικαστηρια αλλα ΑΝ καθε ενας απο μας κανει κατι για αυτην την μεγαλη απατη μπορει και να αλλαξει κατι. Εξαλλου το να καθομαι και να δεχομαι οτιδηποτε χωρις την παραμικρη αντιδραση ειναι κατι που εμενα δεν με εκφραζει. Οτι σημερα εμεις ΄απολαμβανουμε΄ κερδηθηκε με αγωνες και αιμα... ας μην το ξεχναμε αυτο... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχεις άδικο
(btw που είσαι εσύ καιρό έχω να σε πετύχω μέσα) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα λόγια..
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είμαι ό σχετικός αλλά εαν εκείνη την ώρα της κατάθεσης , παρανόμως ζητούν προμήθεια , δεν δύνασαι να καλέσεις εισαγγελέα και αστυνομία και να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Λογο δουλειάς κάνω τον μήνα 20 με 30 καταθέσεις σε λογαριαμους προμηθευτων μου μόλις έπεσε η απόφαση στα χέρια μου την τύπωσα και την εχω μαζί μου σε καθε συναλλαγή.οι περισοτεροι κανουν σαν να επεσαν απο τα συνεφα οτι δεν ξέρουν τιποτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|