![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερούδια στο παρεάκι ....
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Καλησπέρα Θανάση ... καλησπέρα Πάτρα ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Καλωσορίσατε Θανάση ..... Διάβασα, περάσατε σούπερ .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρόεδρε καλησπέρα. Ϊντα κάμεις...............
|
|
||||
|
||||
![]()
Νάποοοοοοοοοοοοο .....
Καλά είμαι ορέεεεε .... Πώς πέρασες στην Τουρκιά ???? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κόντεψα να το σπάσω το εργαλείο. Τελικά να έχεις τόσα πολά GS να προσέχεις δεν είναι και εύκολο. Μόνος μου ήμουν. Κερνάς καφέ στον καφέ της Τετάρτης γιατί έχω ξεμείνει. Ταπί και ψύχραιμος.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nικόλα, περάσαμε έξι "γεμάτες" μέρες, με πολύ καλη παρέα, κέφι, αστείρευτο γέλιο, κ αρκετά δύσκολα χιλιόμετρα (τις δύο πρώτες μέρες). Θα ετοιμάσω το οδοιπορικό με τις φωτό που τράβηξε ο προσωπικός φωτογράφος μου.... ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Ναπολέων!
Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρα & Καλό Μήνα - Πρωτομαγιά 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 02-05-2010 03:15 |
Καλημέρα και καλό Μήνα - Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 96 | 02-03-2010 06:59 |
Καλημέρα και καλό μήνα - Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 104 | 02-02-2010 05:31 |
Καλημέρα και καλό μήνα -Δευτέρα 2 Νοεμβρίου '09 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 03-11-2009 04:17 |
Καλημέρα και καλό μήνα - Κυριακή 1 Νοεμβρίου '09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 82 | 02-11-2009 05:54 |