![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ειναι μουρλια το εργαλειο
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτο λεω απο την αρχη... εγω που ειμαι 1,85 με 100 κιλα και οχι ψευτικος οταν με γλυστρουσε επι 60 μετρα το βαραντερο στο βουνο επιδη ειχε λασπες και το ABS δεν αφηνε το φρενο... τα ειδα ολα... τωρα πως εσεις τα πατε τερμα.... δεν ξερω..... τελος παντων... συμφωνω σχεδον σε ολα..... ας ελπισουμε να εχουμε ενα ακομη καλο προϊον για ανταγωνισμο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και πίστεψε με είχα χρόνια varadero, το υπεραγαπάω, με αυτό "έμαθα" τη γυναίκα μου να με ακολουθεί στα περισσότερα ταξίδια, αλλά δυστυχώς GS δεν είναι. Το έχω γράψει και στο varadero forum και πέσανε να με φάνε. Το GS είναι μια κατηγορία μόνο του. Αν ζήσεις λίγο μαζί του ΔΕΝ το αλλάζεις με όλα τα μηχανάκια του κόσμου... Τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ το αλλάζω, ΔΕΝ το συγκρίνω. Αλλά είπαμε, περί ορέξεως.....κολοκυθόπιτα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Το Varadero ΔΕΝ είναι On-Off, και ποτέ δεν ήταν. Το Varadero ανήκει στην κατηγορία Big Trallie (ή όπως αλλιώς γράφεται)(που σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε χωματόδρομο, ΟΧΙ χώμα - έχει διαφορά), και η αστειότατη αντιπαράθεση που έχετε δημιουργήσει εδώ μέσα δεν αφορά μοτοσυκλέτες ίδιας κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος -αν έχει τα χέρια- να το πάει στο χώμα, αλλά ούτε ο οδηγός ούτε το Varadero "νιώθουν" "σπίτι" τους.
Το GS, πλησιάζει την κατηγορία On-Off, αλλά και πάλι δεν είναι καθαρό On-Off, όμως όντως έχει χωμάτινες ικανότητες - πάει χώμα άνετα. Παντού αλλού το GS θεωρείται adventure bike, και καθαρό On-Off μεγάλου κυβισμού είναι μόνο το ΚΤΜ. Και για όσους λένε ότι εδώ είναι το GSForum (το έχω πει πολλάκις και εγώ), συμπαθάτε με και ρίξτε μια ματιά στον τίτλο του θέματος Εξ άλλου το έχουμε πεί, το Cross-Tourer έχει ρόδες.....αρα? Είναι καθαρή αντιγραφή του GS (sorry δεν άντεξα )
Last edited by gepol; 15-09-2011 at 22:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μηπως λεω μηπως οτι δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταργια ? |
|
|
|||
|
|||
|
Το καβάλησες;
|
|
|
|||
|
|||
|
Περίμενε (και πάρε την υδρόψυκτη GS όταν βγει το crosstourer
).
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπα,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δούμε κάτι καλό.
Τόσα χρόνια την έβγαλε με το varadero,σίγουρα ο αντικαταστάτης του θα είναι κάτι εξαιρετικό. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |