![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο μοντελο που εbγαζε οφφ χαρακτηρα ηταν το africa!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου μοιάζει λίγο και με TRANSALP.
Αν και από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται καλά λόγω μεγέθους, μου φαίνεται ότι αδυνάτισε λίγο και δεν μου αρέσει... Μ' αρέσουν οι χοντρές. ![]() Πρέπει πάντως να το δούμε από κοντά συνολικά (πίνακα οργάνων, κ.τ.λ.) Ωραίο άξονα έχει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπραβο ρε Γιωργη. Με το δακτυλο στην σκανδαλη ησουνα? ![]() 6 η ωρα το πρωι ποσταρισες την φωτο στο Varaderoforum? Εισαι αρχηγος,σου βγαζω το καπελο........ ![]() ![]() Υ.Γ σε πηρε τηλ στο υπνο σου ο Σοιχιρο Χοντα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εγραψε καποιος φιλος παραπανω και απλα προσθεσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάσα ομοιότητα τυχαία... ![]() Απόσπασμα:
Λέμε η Bmw, αλλά το Honda. ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καραγουσταρω καλε μου φιλε την συζυγο μου, καραγουστερνα οποια γυναικα περναγε απο το κρεββατι μου στο παρελθον το μακρινο, καραγουσταρω τους ανθρωπους που συμετεχουν κατ'οιονδηποτε τροπο σε αυτο το φορουμ, αλλα, τοτε οπως και τωρα, μου αρεσει η καθε μοτοσυκλετα που καβαλω να την οδηγω, απλα μου αρεσει, αρκει φυσικα να ειναι απροβληματιστη.....οπως Χοντα, Σουζουκι, Καβασακι και λοιπα made in japan προιοντα δηλαδη!! ![]() Δεν θα προβληματιστω φιλε μου καλε για καμια μοτοσυκλετα, αλλα πολυ ευχαριστως να το εκανα για ενα ανθρωπινο ον!!! Οποταν...ναι εχω μεγαλη διαφορα με εσας!!!!!! Last edited by GeorgeP; 02-11-2010 at 22:16. |
|
|||
|
|||
![]()
πως τον ειπαμε τον τελευταιο φιλο που εμεινε απο αξονα σε GS????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eχεις απολυτο δικιο οπως και στις επισυναπτομενες φωτο....πασα ομοιοτητα τυχαια!!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 02-11-2010 at 22:27. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |