![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() αρχισαμε και μιλαμε παγκοσμια για ζημιες και στατιστικα......
![]() εγω ρωταω για την δικη μας παρεα,η οποια ειναι αρκετα μεγαλη.....ποσα διαφορικα εχουν σπασει;;;;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κωστα και Κωστα (Ντινοπουλε) καταλαβαινω απόλυτα την ''αντιδραση'' αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτοι οι δεκα να ειναι ψευτες! Δεν καταλαβαινω προς τι το οι 5-10 βλαβες αυτες ''ειναι λιγες'', ''ειναι απειροελαχιστες'', ''δεν ειναι ο κανονας'', ''εξαρταται απο την χρηση'' κ.λ.π.!!! Αλοιμονο αν ηταν ο κανονας και αλοιμονο αν εξαρτιοταν απο την χρηση το σπασιμο ενος αξονα ενος οχηματος παντος εδαφους!! Τρισαλοιμονο δε αν δεν μας μπουνε φιδια ακομα και για μιά περιπτωση!! Ειναι σαν να μου λετε οτι Jeep Wrangler εκοψε ημιαξονια στα βουνα περνωντας απο ποταμι με κροκάλες!! Ημαρτον δηλαδη!!! Last edited by GeorgeP; 03-11-2010 at 20:55. |
|
|||
|
|||
![]() ωραια λοιπον εχεις δικιο....τα gs σπανε διαφορικα
![]() εγω μετα απο 3.5 χρονια και 86000 χλμ με το 1200,βαζω αγγελια αυριο και το πουλαω.. ![]() προτεινε μου μια μηχανη της κατηγοριας,η οποια θα ειναι σε γενικες γραμμες,καλυτερη απο το GS.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι θα ελεγες Κωστα για μια............... GS;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτες με την αλυσιδα λες ε?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλυ κουβεντα για σπασμενα διαφορικα-ρουλεμαν,τσιμουχες,βαλβολινες,γρασσαδορους............
![]() Που αποσκοπουν ολα αυτα? Στον εντυπωσιασμο? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μασαει.....και παραμασαει ![]() ![]() λες;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 19-12-2009 15:50 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 20:45 |