![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
1.200 καταγγελίες για ελαττωματικά προϊόντα Εννιά χιλιάδες καταγγελίες δέχτηκε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος 2010. Την πρώτη θέση στα παράπονα κατέχουν τα ελαττωματικά προϊόντα και εγγυήσεις. Συγκεκριμένα, καταγγελίες για κακής κατασκευής προϊόντα αγγίζουν τις 1.246 με τους πωλητές να μη δίνουν το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε επιδιόρθωση, αντικατάσταση και επιστροφή των χρημάτων όπως επιβάλλει ο νόμος αφού προτείνουν ως μοναδική λύση τη διόρθωση. Ακολουθούν καταγγελίες για υπηρεσίες κοινωνικού ενδιαφέροντος που το περασμένο οκτάμηνο έφτασαν τις 1.184. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 990 για παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, 32 για ΕΥΑΘ, 24 για το φυσικό αέριο, 58 για ΔΕΗ και 80 παράπονα – καταγγελίες για παροχή σιδηροδρομικών και αστικών συγκοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών. Στην τρίτη θέση έρχονται οι καταγγελίες για τράπεζες κυρίως όσον αφορά τη ρύθμιση χρεών όπως και παράνομες χρεώσεις. Η αθέτηση υποχρεώσεων από ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, βαφείς αλλά και από ιδιωτικές κλινικές ακολουθούν στη λίστα των καταγγελιών με το ΚΕΠΚΑ να συμβουλεύει τους καταναλωτές να ζητούν αναλυτικότατη προσφορά πριν το κλείσιμο συμφωνίας η οποία καλό είναι να γίνεται γραπτά. Επίσης, ορθό είναι να ζητούν αποδείξεις για κάθε ποσό που καταβάλλουν στους εργάτες. Στις 276 ανέρχονται τα παράπονα για τις Δημόσιες Υπηρεσίες – ΟΤΑ, κυρίως για φορολογία, πολεοδομίες και ανακύκλωση. Διακόσιες τέσσερις ήταν οι καταγγελίες για ασφαλιστικές εταιρίες και 190 για ινστιτούτα – γυμναστήρια. Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ το μεγαλύτερο μέρος των καταγγελιών λύθηκε με τους καταναλωτές να ωφελούνται μέσω της παρέμβασης κατά 434.185,28 ευρώ. Συγκεκριμένα: |
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε νέα στο παρασκήνιο!!!!
Αφού λοιπόν μας επιστραφηκαν τα κρανοι, με την αιτιολογία...τα τεσταραμε και δεν πήραν νερό!!! Και χαχαχα χουχουχου και δεν πρέπει να ανοιγετε τη ζελατινα εν ώρα βροχής....και σίγουρα αυτό ηταν και τα κρανοι σας είναι μια χαρα!!! στο δόντι το' χα το στολισμα αλλά συγκρατιθηκα... Αλλα μετά τον καφέ της Τετάρτης και μετά από προτροπή του ΔημητρηΑρκα να το βαφτισω στην ντουζιερα μου...σηκωθηκα σήμερα με κέφια Νουνου!!! Και βάζω το systemακι μου κάτω από την ντουζιερα αφού πρώτα έβαλα από μέσα χαρτί κουζίνας στην ζελατινα για να δω από που το γλυφει... Και χαμογελαστό το systemακι μου δακρυσε το καημενο μετά τις τόσες βουτες μες στην κολυμπήθρα ε!!! Sorry ντουζιερα ήθελα να πω... Χαρούμενος λοιπόν παίρνω τον Μοδεστο(πεθερος μου) και του ανακοινωνω πως τρέχω στον Τρικαλιωτη να δώσω τα καθυστερημένα προσκλητηρια από τη βάφτιση του μικρού και βρεγμενου μου system.... στον Τρικαλιωτη λοιπόν κατα τις δυο το μεσημέρι σκαω μύτη και λέω...θα θελα να κάνουμε το τεστ που κάνατε πριν λίγες μέρες μαζί..... Μα αφού σας είπαμε ότι είναι όλα εντάξει δεν πειράζει θα το επαναλάβουμε μαζί αυτήν τη φορά και δεν θ διαρκέσει παραπάνω από πέντε λεπτά του χρόνου σας... Οκ οκ το systemακι μου φωτογραφήθηκε από όλες τις προοπτικές, δακρυσε ξανά...και ξανά, ο υπάλληλος διαπίστωσε ότι όντως έχει πρόβλημα...το ίδιο ισχύει και στου Μοδεστου, και την Δευτερα μας ανακοινώσει ποτέ θα παραλάβουμε τα νέα μας κρανοι...γιατί αυτά που έχουμε μάλλον θα σταλούν ως σουρωτηρια ή φίλτρα για Jacobs καφέ, στη Γερμανια Μαμα BMW ουφ πολύ σας κούρασα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη Δευτέρα πρωί πρωί θα σκάσω και γω στον Τρικκαλιώτη με το ίδιο πρόβλημα
![]() ![]() Το πήρα 1 βδομάδα πριν φύγουμε στην Τουρκία και μου παρουσίασε αυτές τις σταγόνες από το πάνω μέρος της ζελατίνας. Εκτός αυτού το κράνος έχει φοβερή σταθερότητα,εξαερισμό και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και με αυτόματο πότισμα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() με ψυχοπλακώσατε δεν αλλάζω το κράνος
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ......Σ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιαυτό στην Τουρκία πήγαινες τόσο σιγά. Ένα ένα μας τα λές.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
γιατί όποτε γυρνάω από ταξίδι, το κράνος είναι γεμάτο μυγάκια, πετούμενα και νυχτερίδες... ![]() Ο μόνος τρόπος για να το καθαρίσω είναι να το βάλω στο νεροχύτη, να το μπουγαδιάσω εξωτερικά και μετά να το πλύνω με άφθονο νερό. Σε καμμιά περίπτωση δεν μου έμπασε νερά. Γι' αυτό σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο και βγήκε.... λαγός! ![]() Καλή αντικατάσταση και στους δυό σας.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
| Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
| Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |