![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή δεν έχω τεχνικές γνώσεις μπορείτε να μου λύσετε μία απορία;;;;
Μπορούσε εκείνη την ώρα να κολλούσε το διαφορικό και κατ' επέκταση και ο τροχός;;;;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν το ρουλεμαν το συγκεκριμενο σπασει για τον α ¨η β λογο τοτε ο αξονας ''κοκαλωνει'' αποτομα με αποτέλεσματα και σαν της φωτογραφιας του παραπανω ποστ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι λες τώρα;;;; Από το σπασμένο ρουλεμάν έγινε έτσι και η πίσω ζάντα στη δεύτερη φωτογραφία;;;;; Μήπως έχεις και τα κείμενα που συνόδευαν τις φωτογραφίες;;; Έτσι για να μάθουμε και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δείχνουν και όχι ότι ΘΕΛΟΥΜΕ να δείχνουν...... Πάντως, ωραίες φωτογραφίες για να τρομάζει ο κόσμος.... Και με τα χρόνια η ιστορία αλλάζει για να δικαιολογήσει τις ιστορίες του εκάστοτε αφηγητή!!! Σκέφτομαι τι θα διαβάσω και εγώ για μια φωτογραφία με σπασμένο μονόμπρατσο που δημοσίευσα πριν κάμποσο καιρό.... άραγε θα έχει και δράκο μέσα;;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επισης, τον παρεπεμψα εκει για να δει τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει η βλάβη η δικη του και οχι να ξανασυζητησω τα ιδια και τα ιδια. Εξάλλου ουτε η χοντα ουτε η BMW μου ανηκουν για να τις υπερασπιζομαι τοσο σθεναρα οπως κανουν άλλοι! Το μονο που υπερασπιζομαι ειναι η αξιοπιστια βαση στατιστικων και γραφομενων απο ιδιοκτητες των συγκεκριμενων οχηματων σε διαφορα φορα, αυτο και μονον! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για αξιοπιστία μιλάνε οι ταξιτζήδες και γενικότερα οι μεταφορείς. Δεν διαφωνώ οτι κι αυτή έχει τον ρόλο της στο παιχνίδι, αλλά οι ωραίες γυναίκες πάντα σου κοστίζουν κάτι παραπάνω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διαφωνουν ομως αυτοι οι οποιοι κυκλοφορουν καθημερινα στο κεντρο της πολης πηγαινοντας στην δουλεια τους, κανοντας την βολτα τους καθημερινα κ.λ.π. και οχι αυτοι οι οποιοι την βγαζουν μια φορα στο τοσο και μονον στην εθνικη! Αυτοι, οι πρωτοι, ειναι οι διτροχοι ''ταξιτζηδες''!! Ναι υπαρχουν κι αυτοι! Και οι οποιοι δεν μπορουν να εχουν κι ενα παπι κι ενα GS! Και οι οποιοι ''καραγουσταρουν'' να ειναι πανω στην μοτοσυκλετα τους και οχι πανω σε κανα παπι!! Αυτοι τι πρέπει δηλαδη να κανουν? να πληρωσουν την ωραια γυναικα κατι παραπανω? Εγω παντως οταν η ωραια γυναικα περιμενε παντα απο εμενα να πληρωσω τον λογαριασμο.....την εστελνα σπιτι της μετα απο 2-3 ζουκου ζουκου!! Διοτι αν ηθελα να πληρωνω εδινα ενα 100αρικο μια φορα αντε δύο την εβδομαδα και ειχα οτι καλυτερο και 2μετρο κυκλοφορουσε στην αγορα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ειναι ασχημη η σκεψη σου! ![]() ![]() σχετικα με την ωραια γυναικα...οτι πληρωνεις παιρνεις! ![]() με 100 ευρω οτι καλυτερο κυκλοφορει? ![]() νομιζω οτι οπως στις μηχανες ετσι και στις γυναικες εχεις εσφαλμενη εντυπωση για το "οτι καλυτερο"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό θα ήταν να έρθεις στο χωριό μου στις 26/7 που γιορτάζουμε την Αγία Παρασκευή. Κάνουμε και πανηγύρι κάτω από τα πουρνάρια. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 19-12-2009 15:50 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 20:45 |