![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προσπαθεί το παλικάρι να λύσει το πρόβλημα του με το λιγότερο δυνατόν κόστος, τι εντυπωσιασμός και σαχλαμάρες. Ο GeorgeP εξηγεί( παντα με συγκεκριμένα πραγματικά στοιχεία και όχι με φατσούλες που χοροπηδούν και χασκογελούν ντε και καλά χαριν αστεισμού) οτι συμβαίνουν αυτά ως ενα ποσοστό και θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα αυτά που κατα τα αλλά αδικούν και δυσφημίζουν μια καλή μοτοσικλέτα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() για διαβασε πιο προσεκτικα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε, κοντα ηταν! αυτος ειδε το φθαρμενο ρουλεμαν και το προλαβε οι άλλοι....εκλαψαν με μαυρο δακρυ!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εχε χαρη που παντρεια και παιδια=μακρια απο την αλητειά!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
1150 ειχα, προβληματα ειχα, τα οποια τα ιδια συμβαινουν και σημερα, και πριν τα 10000κμ απηύδησα και την εσπρωξα!!! Το βαραντερο ενα μονιμο και διαχρονικο προβλημα εχει, το HISS, απο εκει και υστερα τι να πουμε τωρα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι απο τα ασυγχώρητα πράγματα σε ένα μηχάνημα (όσο κι αν το "γουστάρω") όταν βάζω την ζωή μου και της γυναίκας μου πάνω, να έχει τέτοιου είδους κατασκευαστικές αστοχίες... Και δεδομενου ότι με βολεύει η κατηγορία on/off/tourer και θέλω άξονα, εγώ προσωπικά είμαι σε αναμονή να δώ τι θα δείξει το Cross Tourer της Honda και με βλέπω με ελαφρά πηδηματάκια προς τα εκεί... Το μόνο που θα μου λείψει αν το κάνω, απο το GS, είναι το χαμηλό κέντρο βάρους και τα Tele και Para που τα συνήθισα τόσα χρόνια τώρα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να περιμενω 2 χρονια;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() μεχρι τοτε παιρνω ξανα gs.....αυτο μου λες,γιατι η προταση για το tenere ειναι αστεια. ![]() πρεπει να παραδεχτεις οτι οποιος εχει το χρημα,παιρνει gs με κλειστα τα ματια(αυτο δειχνουν και οι πωλησεις).....οποιος δεν εχει το χρημα,απλα την ονειρευεται... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά μην τσακώνεστε, δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι το GS είναι κάτι σαν το F16, θέλει πριν από κάθε πτήση....sorry, βόλτα μία τακτική επιθεώρηση.
Δεν είναι τίποτα 3-4 λεπτά θέλει κάθε πρωί... ![]() 1. Από μπροστά ελέγχουμε την γέφυρα,(είναι κούφια) για τυχόν διαρροές υγρών φρένων. 2. Συνεχίζουμε με το πιό εύκολο - το λαδάκι -, ξέρετε από το ματάκι. 3. Έλεγχος στο κεντρικό σταντ. (για ρωτήστε το Vasorfa) 4. Γυρίζουμε τον πίσω τροχό μήπως και ανακαλύψουμε τζόγους στο διαφορικό. 5. Ελεγχουμε το διαφορικό, στις τσιμούχες για τυχόν διαρροή Βαλβολίνης. 6. Ελέγχουμε τις χούφτες μήπως δεν αφήνουν την μανέτα να ανοίξει και δεν δουλέψει το κύκλωμα των φρένων και γίνει πραγματικά UNSTOPPABLE ![]() 7. Βγάζουμε τον φορτιστή της μπαταρίας -απαραίτητος τον χειμώνα- 8. Κάνουμε τον σταυρό μας και ξεκινάμε. Βοηθάει επίσης, α) Αν μας κάνει κόλπα της λέμε "θα σε πάω στον Αντώνη" για κάποιο εξωφυσικό λόγο όταν οι BMW ακούν το όνομα "Αντώνης" λειτουργούν χωρίς προβλήματα. β) να έχουμε στο κινητό μας τηλέφωνα ΕΛΠΑ, ADAC, ΕΧPRESS SERVICE και άλλων εταιρειών οδικής βοήθειας, όχι ότι θα τις χρειαστείτε αλλά θα αισθάνεστε πιό ασφαλής... ![]() Αν κάποιος φίλος θέλει να συμπληρώσει κάτι ελεύθερα..... Last edited by frits; 05-11-2010 at 15:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιαααααααααα προβληματισου!!!! Αλλα ξερω.....ΟΛΑ χαλανε!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 19-12-2009 15:50 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 20:45 |