![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτό και σχόλια ... ετοιμάζονται!
Υ.Γ. Λίγη υπομονή ... first time...! xixi.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ουτε ταινια να γυριζες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά!! Είμαι στην αδελφή μου που έχει pc. Σας στέλνει χαιρετίσματα και τρέχει να προλάβει το κατσικάκι που έχει στον φούρνο……
Να σας ευχαριστήσω όλους Εύη, Δημήτρη, Κωστή, Δημήτρη και φυσικά εμένα ![]() Κωστή κάνε γρήγορα με την ιδέα σου για το άλλο Σάββατο γιατί κρατάω μία με το ζόρι να μην μου βγει! ![]() ![]() Τελικά δεν παίζει ρόλο τι καβαλάει α καθένας (σέλες με αυγά, ηχοσυστήματα, παναθηναϊκούς) ήμαστε όλοι του στυλ, (όπως λέει και ένα παλιό τραγούδι των Eagles) βάλεμε σε έναν δρόμο, ‘δείξιμο την κατεύθυνση και θα το φτάσω στα ωριά του’. Και μία ευχή για όλους, οι βόλτες μας να είναι όλο και καλύτερες. Άντε παιδιά πάω για το κατσικάκι πριν μου το φάνε. Καλό μεσημέρι σε όλους και καλή όρεξη. Φλιά………………….. :sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν...
Κατά τις 10:00 (όπως προαναφέρθηκε), η συνάντηση εμού και του Κώστα στην Αττική Οδό... και πάμε ... ! (Βαγγέλης και Δημήτρης είχαν ξεκινήσει νωρίτερα) Οι "κούκλες" είχαν όρεξη για χιλιόμετρα (και εμείς!!) και δη γρήγορα! Πρώτη στάση Αρτεμίσιο... νερό και μερικές φωτο...! ![]() ![]() Ανεφοδιασμός και φύγαμε! (Θα υπήρχε κανένα πρατήριο ανοικτό "προς τα πάνω" ?... Η διαδρομή πολύ καλή, πολλές στροφές (άλλο που δεν θέλαμε!) και όμορφα χρώματα της φθινοπωρινής φύσης! Στον Άγιο Πέτρο η συνάντηση με Δημήτρη και Βαγγέλη! ![]() Αφού έγιναν οι συστάσεις ... μετά τον ανεφοδιασμό των "θηρίων" έπρεπε να πράξουν ομοίως και ... οι αναβάτες. Σε ένα ωραίο μαγαζί, που γνώριζε ο Βαγγέλης (πολύ καλό!) καθίσαμε να .... "τσιμπήσουμε! ![]() ![]() ![]() Μετά επίσκεψη στη Μονή Μαλεβής, σε μία όμορφη τοποθεσία, μέσα στο πράσινο. Το εσωτερικό της Μονής πολύ ωραίο. Ησυχία και σεβασμός! ![]() Αναχώρηση προς Ναύπλιο... ![]() Ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής ... βουνά, στροφές και μετά θέα θάλασσα! Το Ναύπλιο όμορφο, όπως πάντα και ειδικά κατά τη δύση του ηλίου! Καφεδάκι και μετά παγωτό!!Παγωτομανία!!χι,χι!! ![]() ![]() ![]() Σιγά σιγά είπαμε να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής! Μία στάση για ανεφοδιασμό ... και φύγαμε! ![]() Ήταν μία πολύ όμορφη βόλτα! Ωραίες διαδρομές, όμορφα μέρη και super παρέα! Τα καλύτερα "συστατικά" για να περάσει κανείς πολύ ωραία! Ευχαριστώ πολύ όλους! Υ.Γ. Συνήθως ήμουν τελευταίος πίσω από τον Βαγγέλη και ... άκουγα και μουσική από το best ηχοσύστημά του!! ![]() Thanks Βαγγέλη! Η μουσική μου λείπει κάποιες στιγμές! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίες οι φωτό σου Δημήτρη... την επόμενη φορά θα σου δείξω κόλπα πως να τις ανεβάζεις... εύκολα και γρήγορα...
![]() Σ'ευχαριστούμε για το μίνι-οδοιπορικό!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
συλληψη εμπορων ναρκωτικων στον Αγ.μηνα | saitman | Επικαιρότητα | 14 | 01-10-2010 08:37 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 15:55 |
Συνάντηση στην Αθήνα της 5/5/2010 !!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 0 | 05-05-2010 19:39 |
Χρόνια πολλά στους Παύλος, Παυλίνα, Πώλ, Παυλίκος, Πουλίκος, Πέτρος!!!!!!!!!, | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 14 | 29-06-2009 18:05 |
Για το 2010 μετατίθεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 5 | 04-04-2009 22:06 |