![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αξιοπιστία σου λένε μετα και bmw
![]() ![]() Και πέρα απο τη πλάκα καλά ξεμπερδέματα φιλαράκια!! κΚαι γρήγορα με τα νέα κρανάκια ...και κατά την παραλαβή κάντε το test χανα.....μήπως σας δώσουνε κανα φίλτρο πάλι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() μετά χαράς περιμένοντας αρκετό καιρό
δέχτηκα τηλεφώνημα από τον εξουσιοδοτημένο εδώ στην Θεσσαλονικη... fazit! το κράνος του Μοδεστου πίρε την έγκριση προς αντικατάσταση... ![]() το δικό μου ![]() ![]() αναμένω εις νεώτερα...!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασίλη και γω στην αναμονή είμαι ![]() πάντως όταν το πήγα για έλεγχο στην αντιπροσωπεία η αντιμετώπιση τους ήταν άψογη πιστεύω ότι θα έχουμε αίσια κατάληξη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τώρα να πούμε και τα καλά της μαμάς
Στις 8/11 πήγα στον Τρικαλλιώτη όπως ανέφερα και παραπάνω με πρόβλημα(έβαλε νερά από την πάνω πλευρά της ζελατίνας) στο καινούργιο μου 2 εβδομάδων κράνος System6. Η αντιμετώπισή του Ηλία άψογη και επαγγελματική, διαπίστωσε άμεσα το πρόβλημα και κράτησε το κράνος προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Την Τετάρτη με ειδοποίησε ότι εγκρίθηκε από τη Γερμανία η αντικατάσταση του, συνολικά σε 12 ημέρες έφτασε ένα ολοκαίνουργιο κράνος που παρέλαβα σήμερα. Ευχαριστώ την αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ομοσταυλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......τα κρανοι να ναι system6....
μπραβο στην μαμαBMW....στον αντιπροσωπο: Τρικαλιωτη...στον Ηλια παμε αυριο να παραλαβουμε τα καινουρια μας ....ΚΡΑΝΟΙ !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
άντε τέλος καλό .,.όλα καλά.,.,μόνο η ταλαιπωρία πάνε έλα.,.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ιταλε ![]() ![]() ![]() και το δευτερο κρανος της BMW SYSTEM 6...είναι σουρωτήρι ![]() ρε μπας και το φοράω με κάνα αχινό και τρυπιέται... και μου στάζει ![]() σήμερα ο Τρικαλιωτης το παρέλαβε....και περιμένω τι θα πει η ΜΑΜΑ/ΤΣΑΤΣΑ ![]() ...προσωρινά χτύπησα με 120,00 ευρα απο το ΜΟΤΟMARKET... και αναμένω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω άλλο για τη βροχή...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 03:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 27-09-2009 23:01 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 15:07 |