![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μολις γυρισα απο Αρτα.Ειχα παει απο εχθες το βραδυ.Μετα το Ριο ο καιρος ηταν οτι χειροτερο ειχα δει.Εβρεχε καταρακτωδως και ειχε σε καποια κομματια αρκετο αερα.Σημερα το πρωι που γυριζα η βροχη ξεκιναγε απο την Αρτα και σταματαγε στα Μεγαρα.Στο κομματι μετα το Μεσσολογγι, μεσα στα βουνα, εριχνε χαλαζι και τα αυτοκινητα ειχαν βγαλει αλαρμ και πηγαιναν με 20-30χλμ.
Το λοιπον: Και στο πηγαινε και στο ελα χρησιμοποιησα την ενδοσυννενοηση για να ακουω μουσικουλα απο το mp3 μου και για να μιλαω στο κινητο λογω μοναξιας ειδικα το βραδυ.Στο γυρισμο μου τελειωσε η μπαταρια.Ειχα προβλεψει και ειχα παρει μαζι μου φορτιστη usb που μπαινει στον αναπτηρα και ετσι το εβαλα να φορτιζει χωρις ομως να το βγαλω απο το κρανος γιατι το καλωδιο εφτανε.Ειπα να την φορτισω κανενα μισαωρο και να την ανοιξω παλι. Προς μεγαλη μου εκπληξη λειτουργουσε κανονικοτατα παροτι ηταν συνδεδεμενη και φορτιζε!!! Το μονο μειον ειναι οτι καποια στιγμη την ειδα απο τον καθρεπτη και ειχε ξεκολλησει απο μπροστα (εχω βαλει την βαση με το αυτοκολλητο).Ετσι σταματησα την ξεκολλησα εντελως για να μην μου φυγει και την χασω και θα βαλω καποιο ισχυροτερο αυτοκολλητο απο 2Μ μερια! (Νικο για αυτο δεν το σηκωνα την ωρα που με επαιρνες) Επειδη σας κουρασα, τελειωνω λεγοντας οτι η συσκευη μετα απο τετοια ακραια καιρικα φαινομενα λειτουργησε αψογα, και απεδειξε το ποσο αδιαβροχη ειναι. Απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!:sm4: Last edited by 1200GS; 14-04-2009 at 16:19. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ενα ευχαριστω στο forum για το ενδιαφερον που εδειξαν και την υπομονη να μας βαλουν σε ταξη.Παρελαβα και τοποθετησα σε ενα απο τα 2 κρανη ολα καλα περιμενω και για το system 5.επισης μην ξεχασουμε και τον κ.Σαββιδη.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ.
Last edited by bmwgogagis; 15-04-2009 at 11:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα ευχαριστω στο forum για το ενδιαφερον που εδειξαν και την υπομονη να μας βαλουν σε ταξη.Παρελαβα και τοποθετησα σε ενα απο τα 2 κρανη ολα καλα περιμενω και για το system 5.επισης μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε και τον κ.Σαββιδη.
|
|
|||
|
|||
![]()
ωχ κατι εκανα λαθος.
Last edited by bmwgogagis; 15-04-2009 at 11:10. |
|
|||
|
|||
![]()
δε βαριέσαι...
πές και ένα ευχαριστώ στον Σαββίδη βρε παιδάκι μου... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.Στο γυρισμο μου τελειωσε η μπαταρια.Ειχα προβλεψει και ειχα παρει μαζι μου φορτιστη usb που μπαινει στον αναπτηρα και ετσι το εβαλα να φορτιζει χωρις ομως να το βγαλω απο το κρανος γιατι το καλωδιο εφτανε.Ειπα να την φορτισω κανενα μισαωρο και να την ανοιξω παλι.
Προς μεγαλη μου εκπληξη λειτουργουσε κανονικοτατα παροτι ηταν συνδεδεμενη και φορτιζε!!! Πολυ καλο το συστημα με την usb αλλα μπορουμε να εχουμε και καμια πληροφορια παραπανω (αγορα, τιμη κτλ) για να την αποκτησουμε και εμεις..??!?!?!? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω χω αγορασει ενα φορτιστη αυτοκινητου που βγαζει εξοδο usb απο τον Γερμανο 9 ευρω, και απο το Plaisio ενα καλωδιο απο usb σε mini usb που ειναι και η υποδοχη της ενδοσυννενοησης και ετοιμο.Το καλωδιο αν θυμαμαι καλα δεν εχει πανω απο 2-3 ευρω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Πάνο !!!!!!!! ![]()
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 18:44 |