![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπεις γιατί έχεις το παρατσούκλι του <<κολλημένου>>. Έκανες την πατάτα ..επιμένεις στην κολοκύθα!
Σου έχω πει ότι το τελελεβερ δεν είναι του Hossack αλλά το ντουολεβερ ,εσύ τον χαβά σου. Για χαβά μιλάμε οπότε και <<δόγμα ,μοτοσυκλέτες για όλους>> …..αααα ναι γι’ αυτό βγήκε το DN01 … ![]() ![]() ![]() Το θέμα με την σχεδίαση ΔΕΝ είναι υποκειμενικό. |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΠΙΡΡΟΕΣ από εργοστασιακά πρότυπα και ανεξάρτητες εμπνεύσεις!
Είτε έχουν φτιαχτεί από την BMW όπως το LO-Rider bmw-lo-rider ,είτε σε συνεργασία και έχουν επίσημα εκτεθεί από περίπτερο BMWσε εκθέσεις όπως bmw_imme_1200 , bmw_wahnsinn !!! είτε από ανεξαρτήτους <<τρελαμένους>> bmw_d1200r , scorpion-by-canjamoto , δεν έχουν σχέση με τη σχεδίαση των μοντέλων παραγωγής. Βλέπε bmw-concept-6 και ….bmw-k-1600-gt ! Πάντως εάν τύχει δεν θέλω επιρροές από αυτό εδώ ???!!! ![]() ΑΥΤΟ το KAWA θα το έπαιρνα kawasaki_zzr-x αλλά 7 χρόνια μετά δεν…. ![]() ΑΥΤΟ θα πατήσει το DN 01 yamaha_gen αλλά δεν … ![]() Πάρτε και ένα σχεδιάκι εσείς οι βαρκαδεροι πώς να φτιάξετε το μηχανάκι σας (ιδανικό μετά από στουκα) =>honda_NAS …και με εργοστασιακή υποστήριξη!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Μια περιήγηση στο diseno-art είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα :deep_flight_super_falcon ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντε παλι τα ιδιααααααααα!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν έχω σταθερό δεν έχω κινητό και κοντεύουμε να πνιγούμε. Είμαι σε ένα διπλανό χωριό και μπήκα να δω λίγο τα φιλαράκια. Αλά το πληκτρολόγιο έχει παραδ΄΄ωσει το πεύμα του. Είστε όλοι καλά.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια χαρα φιλε μου Ναπο μια χαρα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ρώτησα για τον αντικαταστάτη του STX 1300pan. Έχεις κάτ να μου πείς |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι ακουγεται (εντονα) αλλα τιποτε χειροποιαστο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Είναι το μόνο για λεβέντες με λειψό μπόι σαν και μένα. (Αξιόπιστο) να μην ξεσχνιόμαστε.......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |