![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στην Ακραποβιτς εαν έχεις τον σιγαστηρα ακούγεται λιγο πιο δυνατα απο μαμισια, εαν θελεις λιγο περισσότερα μπαμ και θορυβο τον βγαζεις.... Εαν θέλεις να ακούσεις πρωτα και να συγκρινεις.... Youtube.... Παρατήρησε σ'αυτό το βιντεο την έλλειψη καταλύτη...Αν δεν βγάλεις τον καταλύτη δεν θα καταλάβεις διαφορά καμμία, ούτε στις επιδόσεις αλλά ούτε και στον ήχο. Αυτή είναι η εξάτμιση που ήθελα να βάλω αλλά ούτε τη βρήκα σε καλή τιμή και είναι και σχετικά αγνωστη μάρκα εδω στην Ελλάδα... Και το GS του τύπου είναι από τα πιο ωραία που έχω δει, δείτε φώτα που φοράει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Η ακραπα ειναι ολα τα λεφτα, αλλα δεν ξερω αν θα βρω σε λογικη τιμη και για το δικο μου μοντελο! Δεν ξερω αν ταιριαζει απο καποιο αλλο μοντελο!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα χώσεις πάντως κάποια λεφτάκια να ξέρεις...Η όλη διαδικασια θα πρέπει να πάει γύρω στο πεντακοσάρικο, μην πω και παραπάνω με τα ιριδίου που λες, εγω ακόμα δεν έχω βάλει, τα ξέχασα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλα σκεφτομαι αν ταιριαζει ακραπα μεταχειρη απο 1200 ή απο 1150 ή TDM..
Οτι θα παει κανα 500αρικο το γνωριζω αλλα με τοσα δεν αξιζει! Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οταν αγόρασα την μηχανη ειχε πάνω εξάτμιση laser τιτανίου με Υ της laser και τσιπ στον εγκέφαλο της laser.
- βγάζω το τσιπ, αποτέλεσμα καλύτερα στα χαμηλα, χαμηλότερη κατανάλωση - βγάζω το Υ βάζω καταλύτη, αποτέλεσμα ακόμα καλύτερα στα χαμηλα - βγάζω και το τελικό, μαμά πάνω, αποτέλεσμα....λιιιιγο πιο αργά ολα τελικό μόνο με καταλύτη πιστέυω είναι το καλύτερο! |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδια η εξατμιση μπηκε, εξαγωνη με τελειωμα καρμπον, χωρις καταλυτη...
Απο θορυβο μου φαινεται καλος,ελαχιστα δυνατος αλλα δεν μπορω να τον ακουσω αν δεν οδηγει την μηχανη αλλος!! Αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτο! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση!!! | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 29 | 01-05-2010 17:40 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 16:05 |
Εξατμιση κ πλυσιμο!! | xenos | Φροντίδα | 14 | 31-08-2009 14:41 |
Εξατμιση 1200 gs | anakonda | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 23-05-2009 00:48 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 19:22 |