![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκε ο λογιστης μου στο ιντερνετ και κατεβασε και τα δικα μου.
Για τα τρια τελευταια χρονια μου ηρθε. Μπορεις να δωσεις προκαταβολη το 20% για να μπεις στη ρυθμιση-διακανονισμο και αναλογα καθε μηνα μετα τη δοση σου. Tip: Εαν δωσεις την προκαταβολη και μετα δεν πληρωσεις καποια δοση γιατι δεν εχεις, σου ερχονται με καποια προσαυξηση στα χρωστουμενα σου προς την εφορια και δεν σου ακυρωνει την περαιωση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί δεν περίμενες το χαρτί ??? Υπάρχει περίπτωση να μην σου έρθει ??? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θεωρητικά στις 18/11 λήγει, επίσημα έχουν πει από το ΥΠ.ΟΙΚ. όποιος θέλει να την κατεβάζει από το Internet.
Last edited by frits; 11-11-2010 at 08:47. |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα μου ήρθε στις 10 του μηνός και έγραφε οτι λίγη στις 11
![]() η χαμηλότερη ταρίφα είναι 500 ευρουδάκια.,.,.απο οτι μίλησα και με άλλους.,., |
|
|||
|
|||
![]()
ήρθε κ σε εμένα φυσικά 3680 από 2005 έως 2010 έτος!!..φυσικά θα πάρουν κάτι άλλο αντί για ευρώ από εμένα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Καλά ρε φίλε .... τί δουλειά είχες αναλάβει ??? Το Ολυμπιακό Στάδιο ??? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα ήρθε κ το δικό μου με ημερομηνία πληρωμής τη σημερινή.
1200euro από την εποχή(2002-2003) που ήμουν ακόμα συμβασιούχος με μπλοκάκι στο Πανεπιστήμιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα πραγματικά δεν έχω καταλάβει..πάντα ήμουνα στο όριο με τις δήλωσής μου..απλά έχουν κάνει λάθος !!..μάλλον λάθος στα τόσα που έχουν κάνει!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκινούν ελέγχους οι ομάδες "κρούσης" του ΣΔΟΕ | MARK | Επικαιρότητα | 12 | 13-09-2010 03:38 |
Ξεκινούν οι εκπτώσεις στις 15 Ιουλίου | MARK | Χρήσιμα | 1 | 07-07-2010 08:12 |
Ο ορισμός της λαλακίας και οι συνέπειες της.. | frits | Χιούμορ | 11 | 23-02-2010 22:03 |
Eκτός ΑNT 1 οι μεταδόσεις της F1 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 3 | 15-12-2009 17:28 |
Ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο | riko46 | Ελλάδα | 6 | 16-11-2009 14:12 |