![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ισως να μην το εχει στον καταλογο εδω,αλλα το εχει στο μαγαζι. ![]() Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BODY - ΧΡΩΤΕΧ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ξερεις ομως οτι προκειτε για 3 διαφορετικες αλοιφες.
Εγω εχω την Finness-it Με το βαμβακι αφηνει καταλοιπα,κατι σαν θολουρα. Θελει αλοιφαδωρο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και κατι που μου διεφυγε.
![]() Οσο τριβεις με αλοιφες το βερνικι για να γυαλυσει,τοσο αφαιρεις...βερνικι. ![]() Ψαξε κατι που να εχει βαση το κερι και μην ψαχνεσε με προιοντα που ειναι για φαναρτζηδες. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=manosamos;247897]Και κατι που μου διεφυγε.
![]() Ψαξε κατι που να εχει βαση το κερι... /QUOTE] έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=nivam;247947]
Απόσπασμα:
Διαφορετικα πηγαινε σε κατι επωνυμο.Η mothers εχει αλλα που θα το βρεις δεν ξερω. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=manosamos;247962]
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο αλοιφαδόρος είναι για μεγάλες επιφάνειες, στην μηχανή δεν μου φαίνετε να βολεύει!!!!
Αν ξεκ@λ@θ@ς στο τρίψιμο θα κάνει την ίδια δουλειά
|
|
|
|||
|
|||
|
τον αλοιφαδορο τον ανεφερα επειδη τον ανεφεραν και οι φιλοι πιο πανω.σιγουρα δεν κανει για την μηχανη,αλλα για το αυτοκινητο ειναι ονειρο.τελειωνεις πριν καν αρχισεις..
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν φιλαράκια εγώ έτριψα τα τελικά του Dakar με βαμβακερό πανί ( σώβρακο ) και το αποτέλεσμα.....
Είχα δοκιμάσει διάφορα για να βγάλω τα "καψίματα" και τους "λεκέδες". Το perfect-it III έκανε την πιό καλή δουλειά. Σόρρυ για την ποιότητα στις φωτό, είναι από το κινητό μου, αλλά νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά. Last edited by ortho; 25-03-2011 at 22:59. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| the perfect x-mas gift... | george1968 | Χιούμορ | 7 | 05-12-2009 22:20 |