![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα ήρθε κ το δικό μου με ημερομηνία πληρωμής τη σημερινή.
1200euro από την εποχή(2002-2003) που ήμουν ακόμα συμβασιούχος με μπλοκάκι στο Πανεπιστήμιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα πραγματικά δεν έχω καταλάβει..πάντα ήμουνα στο όριο με τις δήλωσής μου..απλά έχουν κάνει λάθος !!..μάλλον λάθος στα τόσα που έχουν κάνει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εκτος του ότι το τηλεφωνο μου ειναι στη διαθεση σας για αποριες σχετικπρέπει άμεσα να σας ενημερώσω σε γενικες γραμμες
οσοι επιλεξουν περαιωση δεν πρεπει να εχουν ατομικη περιουσια ανω των 400.000, σε αυτη την περιπτωση αν και πληρωσουν περαιωση ή προκαταβολη αυτης δεν θα γινει στη συνεχεια εγγκυρη και θα εχει χασει τα λεφτα του δεν καμια περιπτωση που πληρωσετε προκαταβολη ή καποιο ποσό δεν επιτρεφεται αν στη συνεχεια επιλεξετε να μην περαιωθείτε αν έχετε προστημα ή πλαστα και εικονικα τιμολογια πρωτα μιληστεμε τον λογιστή σας αν πληρωσετε την προκαταβολη ή καποια δοση για να ειστε στην περαιωση πρεπει να ολοκληρωσετε τα ποσα που αναγραφονται στο σημειωμα δεν θα σας ερθει αν 1. εχει ο δου σας ελειπή στοιχεια ή 2.ανηκετε στην κατηγορια που δεν δικαιουστε περαιωση τα ελαχιστα ποσά είναι 300 για βιλια α κατηγορίας (αγορών) 500 για επαγγελματιες-εμπορους με β κατηγορίας 700 για ελευθυρους επαγγελματιες και 1000 για επε, ΑΕ προσοχη υπαρχουν λαθη στα σημειωματα βεβαιωθείτε για τα ποσά της περαιωσης που σας αφορουν αν εχετε πληρωσει δοσεις και τελικα είναι λαθος το σημειωμα και πρεπει να πληρωσετε περισσοτερα και δεν εχετε χρηματα, χάνετε και αυτα που έχετε προκαταβάλει Last edited by Syvaris; 11-11-2010 at 23:28. |
|
|||
|
|||
![]()
οσοι εχουν αυτοπεραιωσει στις χρησεις αυτές έχουν έκπτωση 50%
οσοι ήταν σε αδρανεια υπαγονται στην περαίωση οσοι περαιώσουν ΟΛΑ τα χρονια δικαιουνται να καψουν τα βιβλια για τις χρησεις ως 2005 τα ελαχιστα ποσα τα εγραψα το ποσο που υπαγεταιειναι βάση του τζίρου επί συντελεστη 2% πλεον συντελεστη αναπροσαρμογησ .οτι βγει επι 20 για τα ατομα και οε, εε ή επι 25 για επε ή αε |
|
|||
|
|||
![]()
Κατεβασα και εγω απο το ιντερνετ τη περαιωση μου (εχω βιβλια Β κατηγοριας). Η καταληκτικη ημερομηνια πληρωμης ειναι 18/11 και επισημα δεν μου εχει ερθει καποιο χαρτι!
Πληρωσα 3300 ευρω, τα 500 απο τα οποια αφορουν το οικονομικο ετος 2006 στο οποιο εκανα εναρξη τον Δεκεμβριο και δεν υπηρξε καμια οικονομικη κινηση !!!! (το καταστημα το ανοιξα τον Μαρτιο του 2007) ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΣ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Εμαθα δε και το αλλο ωραιο! Το τεκμηριο (διαβιωσης) του σπιτιου μου και του αυτοκινητου μου φτανει τα 14800 ευρω. Ομως λογω νεοτητας της επιχειρησης μου εχω ζημιες απο προηγουμενα ετη (15000), καθως και 20000 αποσβεσεις παγιων, που σημαινει οτι ακομη και αν φετος κερδισω 35000 χιλιαδες καθαρα, στη δηλωση μου τα εσοδα θα ειναι 0! Οχι μονο λοιπον θα πληρωσω φορο για 14800, αλλα θα πληρωσω και 10% προστιμο για οσα χρηματα μου λειπουν απο τη δηλωση για να φτασω το 14800 !!!!! Εννοειται βεβαια οτι απο το ποσο 1480(προστιμο) + 533(φορος για τα 14800) = 2013 θα θελουν και 50% προκαταβολη για του χρονου.... αρα 1000 ακομη! ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΣ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε βίλα μένεις ;;;; (δεν ειρωνεύομαι, σοβαρολογώ) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...σήμερα έλαβα τα ραβασάκια...
![]() ![]() ![]() κι ακόμα δεν.....συνήλθα ειστεεεεε λαμογιαααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΗΣ 18ης Νοέμβρη
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ήτοι 18 Δεκέμβρη Last edited by Syvaris; 16-11-2010 at 21:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
tnx.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκινούν ελέγχους οι ομάδες "κρούσης" του ΣΔΟΕ | MARK | Επικαιρότητα | 12 | 13-09-2010 03:38 |
Ξεκινούν οι εκπτώσεις στις 15 Ιουλίου | MARK | Χρήσιμα | 1 | 07-07-2010 08:12 |
Ο ορισμός της λαλακίας και οι συνέπειες της.. | frits | Χιούμορ | 11 | 23-02-2010 22:03 |
Eκτός ΑNT 1 οι μεταδόσεις της F1 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 3 | 15-12-2009 17:28 |
Ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο | riko46 | Ελλάδα | 6 | 16-11-2009 14:12 |