![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποτέ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν προσέχουμε και δεν κάνουμε βιαστικές δουλειές. Αν δεν ρευστοποιηθεί η όποια υποσχετική χρημάτων, παραμένει κουρελόχαρτο στο συρτάρι μας ή έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Βέβαια παίζει ρόλο και η δική μας απληστία, που ως πονηρούληδες πάμε να πιάσουμε κορόιδα τους άλλους. Γενικότερα όταν υπάρχει βιασύνη, η προσοχή μας πρέπει να είναι τεταμένη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολλές φορές πιάνω τον εαυτό πολύ εύπιστο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς η απάτη έχει εξελιχθεί σε επιστήμη...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστουμε Νικ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου ηρθε e mail οτι σκοτωθηκε σε τροχαιο το 2004 ενας συγγενης μου πολυ μακρινος στην Αμερικη και αφησε ορφανα 8 εκατομμυρια δολλαρια!
Ηθελε ο δικηγορος το οκ να τα διεκδικησει εκ μερους μου με 1000 ευρουδακια μονον...Τοση ευπιστια και αφελεια πιστευουν οτι υπαρχει στην Ελλαδα??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με όλο το πλιάτσικο στην οικονομία μας
τι άλλο να πιστέψουν ρε Πασχάλη ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mου έτυχε μια φορά για τη μηχανή που έχω βαλει σε αγγελία
Μου ειχε ζητησει e-mail για να μου βαλει τα λεφτά μεσω paypal, αλλά δεν το προχώρησα και μόλις πριν 5 λεπτά μου έσκασε παρόμοιο μήνυμα στο κινητό |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 19:16 |
Προσοχή στις βαλίτσες μας!!!! | gkol | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 10-10-2010 19:18 |
Ειρωνεία - "Μας δανείζουν για μπορούν να πουλούν φρεγάτες και όπλα..." | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 2 | 07-05-2010 16:02 |
Λεξικό για αγγελίες γνωριμιών ....άλλα μας λένε και άλλα είναι... | zastava | Χιούμορ | 2 | 22-10-2009 12:10 |
Προσοχή!Νέος τρόπος κλοπής από το αμάξι μας ενω είμαστε μέσα. | vtheo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 20 | 22-03-2009 22:27 |