![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μπορουν να γινουν ομως με το ''κυτιον'' διότι μπορει να εκληφθουν ως ''καλυψη'' του φορουμ προς του παραπονουμενους!! Εχει πολλες διαστασεις το θεμα Χρηστο και δεν μπορει να γινει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και μην ξεχνας,πρεπει να τα γραφεις μεγαλα και ...χρωματιστα,για να κανεις εντυπωση! ![]() α ρε καγκελαριε,η ωραια μπαλα που παιζουμε σε χει παλαβωσει! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην το επιμείνω όμως άλλο... Last edited by ckk; 11-11-2010 at 21:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή και το σήμα που φέρει η μηχανή μου παραχωρημένο το έχω δεν το πλέρωσα; Χμμμ και δε με λέτε το φόρουμ τι έχει προτεραιότητα την καϊλα των μελών της ή την ευαισθησία της εταιρείας; Γενικά δεν μου αρέσει να μου "παραχωρούν" πράγματα που έχω πληρώσει...
Η ιδέα περί παραπόνων οργανωμένων έχει σαν στόχο να μην γράφει ο καθένας "ότι θέλει και όπως τα θέλει" σχετικοποιημένα και υποκειμενικά αλλά σαφέστατα, αντικειμενικά και ενημερώνοντας και τους άλλους εμάς ώστε να μην τραβιέται ο καθένας χωριστά και μόνος του. Αν για παράδειγμα είμαστε 5 -10 ή 20 που θεωρούμε πως η σέλα των 650 & 800 gs είναι μ@λ@κι@ και το πούμε μαζί κόσμια και οργανωμένα γλιτώνουμε το να κάθεται ο π@π@ρ@ς των ΔΣ της εταιρείας να μας λέει το άσπρο μαύρο και να πάει να μας βγάλει τρελούς. Απλά πράματα και πρακτικά. Αν οι admins πουν ότι είναι πολύ μεγάλη μανούρα τότε πάσο -προφανώς θα έχουν λόγω πείρας σκανάρει και το επίπεδο των ποσταρισμάτων και δεν θα είναι για τέτοια- και μένει εδώ το ζήτημα. Γενικά πάντως αν είναι 1 φορά παπαριά να λέει κάποιος πως έχει πρόβλημα με το μηχανάκι του τότε είναι 100 φορές παπαριές όλα τα καλά που λέει για αυτό. Οι λόγοι ευνόητοι. Τώρα σε ότι αφορά τη σέλα (για να επιστρέψουμε και στο θέμα μας): Αν η κατηγορία που έβαλε η εταιρεία την F 650 gs του 2008 είναι "άλλοθι" της τότε είμαστε απλά μ@λ@κες γιατί στην ίδια κατηγορία είναι από το G450 X μέχρι το R 1200 gs adventure, οπότε πάλι καλά που δεν έχουν όλα την ίδια σέλα. Αν κάποιοι μπορούν ευκολότερα να μαντέψουν (αφού δεν με έχουν δει ούτε φωτογραφία) ότι είμαι αγύμναστος αταξίδευτος ή άσχετος με μηχανές παρά να υποψιαστούν ότι η ΒΜW έκανε πατατιά, (για λόγους ντιζαινιάς και οικονομίας) περαστικά τους. Απλά, ας αναλογιστούν μήπως και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πήραν τα 2 συγκεκριμένα gs και λένε ότι δεν μπορούν να κάτσουν δεν είναι μέρος παγκόσμιας αντιβαυβαρικής συνομωσίας και λένε αλήθεια; Και μήπως δεν θα έπρεπε να πληρώσουν τόσα για να διορθώσουν ένα λάθος της εταιρείας; Και μάλιστα με 100 ευρώ καπέλο απλά και μόνο γιατί τους έτυχε να είναι Έλληνες; Και αφού μάλλον θα πληρώσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την μ@λ@κί@ της εταιρείας, μήπως να μην ακούνε και άλλες μ@λ@κιες από πάνω; Έλεος! Last edited by Vag; 12-11-2010 at 00:13. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο την αρχή του θρεντ,εγώ,ο georgep και άλλο ένα μέλος αν θυμάμαι καλά,προτείναμε να μαζευτείτε οι κάτοχοι και υπογεγραμμένα να στείλετε επιστολή στην εταιρία. Δεν είδα να γίνετε κάτι τέτοιο.όπως έχει γίνει κατα καιρούς μεμονωμένα αλλά και με λίστες κατόχων,για άλλες εταιρίες πέρα απο τον δημιουργό του θρεντ. αν και δεν είμαι κατοχος bmw,μέσα απο το φόρουμ έχω μάθει όχι μόνο τα συνήθη προβλήματα που βγάζει το καθε μοντέλο,αλλά μέχρι και σε ποιό συνεργείο πρέπει να την πάω και πιο να αποφύγω! με ενα γρηγορο ψαξιμο μπορεί να τα βρει κανείς ευκολα,αλλά και πάλι αν βαριέται μπορεί να ρωτήσει και θα πάρει σίγουρα απαντήσεις. μέσα απο τα φόρουμ,αυτοί που αγαπάνε την μηχανή έχουν μάθει και για τις άλλες εταιρίες ή μοντέλα.όπως π.χ ότι η αφρικα θέλει ανορθωτή και αντλία βενζίνης κ.λ.π όρεξη (ή κόλημα)να έχεις και είναι γραμμένα όλα. μια κατηγορία παραπόνων,το μονο που θα έκανε,είναι να συγκεντρώσει τα θέματα αυτα.τίποτε παραπάνω (ωφέλιμο για έναν αναγνωστη) εκτός απο ενδεχόμενα μπλεξίματα με μυνήσεις και δικαστήρια,όπως έγινε σε δυο μεγάλα γειτονικά φόρουμ πιο παλιά,με αφορμή είδη ένδυσης στο ένα και συνεργείο το άλλο. δεν μου πέφτει λόγος,απλά το αναφέρω για τα πρακτικά. αυτα απο μένα. καλημερες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Quote:
Originally Posted by ntinopoulos ![]() που ειδες οτι ανεφερα κατι για 5000 μελη... που ειδες οτι ο μανιακ ειπε την αποψη σου παπαρια... σιγα μην μπω στο αλλο forum που εννοεις...να ακουω την παπαρια του καθενα? αλλα εσυ γραφε εκει,κανενα προβλημα,αρκει να κρατας χαρακτηρα και να μην επηρεαζεσαι... τωρα για τα παραπονα,ολα γραφονται οταν ειναι τεκμηριωμενα και ο παραπονουμενος εχει ονοματεπωνυμο! αν εσυ θες να ονομαστει "κουτι" ειναι αλλο θεμα! πρεπει ομως να διασφαλιστει οτι δε θα μετατραπει σε ενοτητα "ανεκδοτων"... ξερεις νομιζω το "ειπαν στη γρια να χεσει κι επιασε και ξεκωλιαστηκε" Σε παρακαλω απλα διευκρινισε για ποιο φορουμ αναφερεσε γιατι μαλλον ετσι πυροδοτεις καταστασεις.Δεν νομιζω κανεις απο κει να ασχολειθηκε με το GS forum.Δεν γνωρισεις κανεναν οποτε σιγουρα δεν ξερεις αν λεει παπαριες. Το Bikers δεν εχει να με επιρεασει σε κατι αρνητικα.Εξαλλου προυπηρχε. Εαν εννοεις τα αλλα φορουμ οι θεσεις μου ειναι γνωστες σε ολους και ειδικα στους ενδιαφερομενους. Τα υπολοιπα απο κοντα την Τεταρτη στην Αιγλη αλλα κοιτα να ερθεις. Τελος Δημητρη και εγω κανω Χιουμορ και πολυ με ξερουν για αυτο αλλα δεν ειπα κανεναν παπαρα? Με καταλαβαινεις ετσι.Αυτο το ποστ σου μαλλον χτυπαει ασχημα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και οσο για το ποιος πυροδοτει καταστασεις και ποιος ασχολειται με ποιον,...ασε το ειδαμε με το θεμα του τζημα...!
![]() αλλα και τωρα με αυτο το θεμα μπηκαν μεσα καποιοι συγκεκριμενοι και την επεσαν στον κωστα-gsmaniac! αυτοι εχουν ενα κοινο... ![]() ...τυχαιο?...δε νομιζω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το 11880...?????
![]() οταν λες κοινο?εγω παιχταδορ δεν βλεπω κανενα. οταν λεες την πεσανε εσυ πως θα αντιδρουσες οταν καποιος σου λεει οτι ''θα γραφει ο καθενας την παπαρια του. Εγω πχ ειχα προβλημα με την ΒΜW hellas και μαλιστα σοβαρο με την αναμονη ενος ανταλακτικου για ενα-μιση μηνα.Δεν νομιζω οτι ειναι παπαρια αυτο. Ισως θα επρεπε να προσεχουμε απλα να διατυπωνουμε καλυτερα αυτα που λεμε. Ο Κωστας και στις δυο περιπτωσεις ηταν λιγο εριστικος-προκλητικος. Λογικο ειναι να παρει αντιστοιχες περιπτωσεις. Εαν αισθανομουνα οτι εχω λαθος καπου θα ζητουσα συγνωμη δημοσια οπως το εχω ξανακανει Οσο για το θεμα του Μιχαλη, δεν ξερω τι διαβασες η' τι εμαθες αλλα μαλλον το θεμα εγινε πιο πολυ με το Μοντ ΤΙΜ παρα με τον Κωστα. Απο κει και περα το εαν ενας ανθρωπος θελει να παρουσιαζει τον εαυτο του θυμα και χρειαζεται υπερασπιστες ειναι αλλο θεμα. Πιστεψε με δεν ασχολουντε με το gs.Ειναι οπως το ειπα και στον Νικολα. Αλλη ''κουλτουρα'' το ενα αλλη το αλλο. Θετικο προσημο και στα δυο αλλα με διαφορετικη προσεγγιση. Τελος δεν νομιζω οτι πρεπει να συνεχισω να γραφω σε αυτο το θρεντ πραγματα τα οποια δεν αφορουν την σελα.Το ιδιο πιστευω και για σενα αλλα αφου μου απαντησεις σε παρακαλω εαν το φορουμ το οποιο αναφερεσαι ειναι το BIKERS? |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;; | blast | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 19-08-2010 01:23 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 10:36 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 20:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |