![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως ας κρατήσουμε και μια πισινή για τον καιρό γιατί δεν βλέπω ανοίγει πριν το απόγευμα αύριο
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο Κούκος... πάντως φιλαράκια θα την κάνει την εκδρομή... γιατί είναι παντός καιρού...
...ακόμα κι αν μείνει μόνος του... ![]() Όσοι πιστοί λοιπόν... προσέλθετε... Ανεβάζω μια τελευταία φορά τη λίστα με τους εναπομείναντες... για να μη ζαλίζουμε και τον κόσμο με τα μπες-βγες... ![]() Τον καιρό δεν τον ξανα-ανεβάζω γιατί είναι ο ίδιος με αυτόν που ανέβασα το απόγευμα... θερμοκρασία καλή στα πεδινά... όσο ανεβαίνουμε θα πέφτει.... μέχρι τους 4-5 βαθμούς που θα φτάσει στο καταφύγιο... μπρρρρρρ......η χαρά του boxer... ![]() Πιθανότητα ασθενούς βροχής.... μέχρι Θήβα...και μετά στεγνά... μέχρι τις 17:00 περίπου όπου και ξαναπαίζει το σενάριο ασθενούς βροχούλας...Τα υπόλοιπα τα ξέρετε... ![]() Last edited by CPretenteriS; 12-11-2010 at 21:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Λίστα συμμετεχόντων...
1/ CPretenteriS 2/ Magelanos 3/ Dent 4/ Teo71 5/ evanslam 6/ Epsime 7/ andkoyki (αν προλάβει θα έρθει να μας βρει) 8/ chstathis (θα ξεκινήσει γύρω στις 15:00 και θα έρθει να μας βρει στον απογευματινό καφέ στην Αράχωβα / Δελφούς. Στάθη ρίξε τηλ. πριν ξεκινήσεις για να δούμε πως θα είναι ο καιρός) 9/ ...? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα οσον αφορα την εκδρομή επειδή θα είμαι μόνος και δεν έχω πρόβλημα καιρού ιδιαίτερο θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αυριο το πρωί στα McDonalds!! Μόνο αν ξυπνήσω και ρίχνει έξω απο το σπίτι μου καρέκλες θα το σκεφτώ και θα επικοινωνήσω μαζί σου να ξεκινήσετε χωρίς εμένα και βλέποντας και κάνοντας ίσως να σας προλάβω αργότερα! |
|
|
|||
|
|||
|
Το σημείο συνάντησης παραμένει το ακριβώς μετά τα διόδια στις 9.00?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ότι νιώθεις καλύτερα... εκδρομή είναι... όχι αγγαρεία.... μη ζορίζεσαι...!!
|
|
|
|||
|
|||
|
θα ανάψω το τζάκι και θα σας σκέφτομαι με τα πόδια στον καναπέ, την μπριζόλα ροδοκόκκινη και την τηλεόραση σε full play...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Λίστα συμμετεχόντων...
1/ CPretenteriS 2/ Magelanos 3/ Dent 4/ Teo71 5/ evanslam 6/ Epsime 7/ dimitrisb 8/ andkoyki (αν προλάβει θα έρθει να μας βρει) 9/ chstathis (θα ξεκινήσει γύρω στις 15:00 και θα έρθει να μας βρει στον απογευματινό καφέ στην Αράχωβα / Δελφούς. Στάθη ρίξε τηλ. πριν ξεκινήσεις για να δούμε πως θα είναι ο καιρός) 10/ ...? Μας λείπει το 10 το καλό... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
θα ειναι κανεις με τη κυρια του????
|
![]() |
| Tags |
| αράχωβα, παρνασσός, βουνό, κοψίδια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φωτογραφίες απ' την εκδρομή στον Βόλο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 30 | 08-05-2012 15:28 |
| Θεσσαλονικο - Αθηναϊκός μεζές το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 19-10-2010 18:57 |
| Έκτακτο Χανιώτικο μπανάκι και... εδέσματα - Σάββατο 14-8-2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 66 | 14-08-2010 23:13 |
| Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
| Ημερήσια εκδρομή Σάββατο 9-1-10 | giotis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 11-01-2010 09:46 |