![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εάν οι δύο βάσεις δεν συνδέονται, θέλει λίγο προσοχή στο να τα κεντράρεις...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
έχε υπόψη σου ότι κατά καιρούς, οι κραδασμοί χαλάνε το κεντράρισμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πήρα και μία βάση της MOTECH όπου έκανα πατέντα και έβαλα τα slim balasts της μετατροπής σε xenon. Ακόμη δέν τα έχω βάλει διότι θέλω λίγο χρόνο για να κάνω και μία αναδιαμόρφωση χώρου στα ηλεκτρικά καλώδια...
μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω. Η βάση της MOTECH πάντως συνδέεται απο κάτω και δέν έχει πρόβλημα να χαλάσει το κεντράρισμα... |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα αγαπητοι συμφουριτες αν καταφερουμε να βρουμε ενα μαγαζι που θα τα τοποθετησει κιολας βασει της καλυτερης πατεντας που εχουμε ανακαλυψει ως τωρα νομιζω οτι θα μας λυσει τα χερια. Δεν θελω αλλου να αγοραζω αλλου να φτιαχνω λαμακια και αλλου να τα βαζουν. Ενα για ολα ρε παιδια. Αν και λιγο δυσκολο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καμια φωτογραφία ή κάποιο λίνκ για να δούμε αυτή την βάση παίζει;; |
|
|
|||
|
|||
|
Προσωπικά εμένα μου αρέσουν πολύ οι παρακάτω βάσεις αλλά ο τύπος τα στέλνει πακέτο με άλλα προβολάκια και δε μου αρέσουν καθόλου. Μάλλον θα τα αντιγράψω και θα τα φτιάξω μόνος μου - όταν βρω χρόνο...
![]() MotoBozzo - BMW R1200GS - 2007 Halogen Nebelleuchten 1005 Μια άλλη - παρόμοια - εκδοχή είναι αυτή αλλά τραβιούνται πολύ πίσω και δεν χωράνε τα "micro De". Ίσως να τα πάρω, να κόψω το οριζόντιο στέλεχος και να το μεταφέρω 5 εκατοστά πιο μπροστά.... Untitled |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προστατευτικό για hella προβολάκια,με photo! | sokin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 07-04-2010 21:19 |
| προβολάκια στην μπουμπού | gats | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 25-03-2010 20:03 |
| προβολάκια ομίχλης | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 28-02-2010 09:04 |
| προβολακια HELLA | jbiltls | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 04-10-2009 20:42 |
| Προβολάκια micro flooter r1200gs | TALON | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-09-2009 14:51 |