![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τον είχε ενημερώσει ο Θεός ![]() ![]() ![]() Καλεί, λοιπόν, ο Θεός τρεις μεγάλους ηγέτες για να τους ανακοινώσει την καταστροφή του κόσμου σε ένα μήνα. Καλεί τον Ομπάμα, ως πρόεδρο της υπερδύναμης, τον Κάστρο, ως τελευταίο κομ#####στή ηγέτη και τον... Γ. Παπανδρέου ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Και τους λέει : "τέρμα τα αστεία, οι βλακείες πληρώνονται και σε ένα μήνα ο κόσμος θα καταστραφεί. Πηγαίνετε να προετοιμάσετε τους λαούς σας". Πάει ο Ομπάμα Αμερική, διάγγελμα από τον Λευκό Οίκο και λέει: "Συμπατριώτες, έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το καλό είναι ότι υπάρχει Θεός, τον είδα, μιλήσαμε. Το κακό είναι ότι σε ένα μήνα ο κόσμος καταστρέφεται". Πάει ο Κάστρο και λέει στους Κουβανούς: "Συναγωνιστές, έχω δύο κακά νέα να σας πω. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει Θεός, τον είδα, μίλησα μαζί του και ομολογώ ότι δυστυχώς τόσα χρόνια έκανα λάθος και σας παραπλάνησα. Το δεύτερο κακό είναι ότι σε ένα μήνα ο κόσμος καταστρέφεται και δεν έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ερχεται και ο Παπανδρέου στην Ελλάδα, διάγγελμα από το Μαξίμου και λέει: Εχω δύο καλά νέα ελληνικέ λαέ. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει θεός, μίλησα μαζί του και έκλεισα συμφωνίες μαζί του. Το δεύτερο καλό είναι πως ότι είχα να κάνω μέχρι σήμερα το έκανα. Δε θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο εγώ. Σε ένα μήνα τα αναλαμβάνει όλα ο Θεός... |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις του teo71 .
Κώστα (366) κάνεις δεν εμποδίζει την χώρα να εκδώσει ομόλογα (όπως κάνει ήδη με τα τρίμηνα που μπορεί) εάν βρεθεί αγοραστής να τα πάρει με επιτόκιο κάτω του μνημονίου και σαφώς ΔΕΝ υπάρχει κάνεις.! ![]() Ο πρόεδρος της Ρωσίας στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον ΓΑΠ δήλωσε ότι πρότεινε στον Έλληνα πρωθυπουργό να απευθυνθεί στο Δ.Ν.Τ. για οικονομική βοήθεια .Τώρα ποιος μιλεί εκ μέρους του (χωρίς να το ξέρει ο ίδιος) και προσφέρει εκ των υστέρων πακτωλό δις χωρίς (?) όρους αποπληρωμής …είναι ένα μυστήριο.! Εάν θυμάμαι καλά ιδία και η στάση των Κινέζων , Αράβων, Ευρωπαίων , Αμερικανών, Ιαπώνων και …όλων. Κάνεις δεν έκανε προσφορά –πόσο μάλιστα 110 δις – και εμείς να αρνηθούμε και να προσφύγουμε στην τρόικα ( Ε.Ε./Ε.Κ.Τ./Δ.Ν.Τ.). Να εκφράσω και μια απορροία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα όλοι ακούσαμε για Κίνα, Ρωσία κλπ. Δεν ισχύει κάτι, συμφωνώ και σε αυτό. Και πολλές φορές ξεχνάμε ότι είμαστε κακοπληρωτές, σιγά μην μας κάνουν και τεμενάδες!!! Σιγά μην βάλουμε και όρους!!! Θα ήταν απίστευτο!!! Το κάτω χέρι έχουμε όχι το πάνω. Νομίζω ότι θα πάρουν όσα μπορούν (Ε.Ε.), ας πούμε με ``ανώδυνο`` τρ'οπο και τα άλλα θα τα διαπραγματευτούν. ΟΛΟΙ ξέρουμε ο καθένας μέσα από την δουλειά του ή την ``κοινωνία`` του, πόσα χάλια είχαμε κ έχουμε ακόμα. Και δεν θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ να μπει σειρά. Όλοι από πολιτικούς έως πολίτες. Όλοι (κατά εμένα) βολεύτηκαν. Π.χ. προχθές άκουγα γιατρούς να λένε για το άδικο α.μ.κ.α. ότι δείχνει την ηλικία του ασφαλισμένου και είναι κακό. ΧΕΣΤΗΚΑΝ για την ηλικία. Γιατί χωρίς την κάρτα έγραφαν ότι ηθελαν γι αυτό φωνάζουν. Προσωπικά έχω 100 παραδείγματα. Μισό βιβλιάριο είχαν γράψει του συγχωρεμένου του πατέρα μου κάποια στιγμή και το κατάλαβα έπειτα από 1 εβδομάδα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για τους όρους εννοώ ότι από τις πήγες των <<δανείων Ρωσίας – Κίνας>> δεν γίνονται γνωστοί οι όροι που αυτές οι χώρες απαιτούν από εμάς προκειμένου να αγοράσουν τα ομόλογα μας. Δεν απαιτούν τίποτα ? Απλά έχουν χρήμα για πέταμα? Σαφώς οι <<πήγες>> είναι προβληματικές!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 20:30 |
Διαρροή: Είναι αυτό το επόμενο iPhone; | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 25-04-2010 18:48 |
Είναι το γκολ έγκυρο ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αθλητισμός | 12 | 22-03-2010 16:45 |
Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 11:51 |
Είναι γεμάτο το βάζο; | yannis | Διάφορα | 6 | 08-03-2009 21:09 |